Bank kopen Velsen

Het is misschien wel het fijnste moment van de dag: het ogenblik waarop je thuis komt en heerlijk neerploft op je bank. Een basismeubel voor je interieur, maar ook een onmisbare smaakmaker. De bank Velsen in de woonkamer is een centraal punt van je huis. Of je nu de krant leest, een spannende film kijkt, met vrienden een goed glas wijn drinkt of een dutje doet, we zitten vaak op de bank of in de fauteuil. Deze meubels zijn daarom een investering en moeten lang meegaan. Ga je een bank kopen Velsen, dan zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Zo moet de bank tegen een stootje kunnen, makkelijk te onderhouden zijn en uiteraard ook fraai staan bij je andere meubels. Om zo veel mogelijk wensen tegemoet te komen hebben wij een groot assortiment aan banken Velsenvan grote kwaliteit voor iedere woonstijl.

Bank kopen Velsen; bekijk ons compleet assortiment

Of je nu een kleine studentenkamer hebt of een vrijstaande villa, we hebben iets passends voor je. Hoekbanken en relaxfauteuils voor grote en luxe zithoeken of praktische bankstellen Velsen voor kleine ruimtes, zoals een slimme slaapbank! Het kiezen van een bank blijft natuurlijk een kwestie van smaak. Bank kopen Velsen... meet in elk geval goed je woonkamer op voor je overgaat tot de aanschaf van een bank! Je kunt in de winkel ook één van onze experts om hulp vragen. Onze stylisten kunnen je persoonlijk advies over een passend model met de juiste kleur!

Garantie en service

Bank kopen Velsen; door de ruime keuze aan banken begrijpen we dat het lastig kan zijn een geschikt exemplaar te vinden. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Daarom helpen onze adviseurs u graag met het zoeken van de juiste model voor u!
Onze meubels worden bijna allemaal geproduceerd in onze eigen fabrieken in Oost-Europa.
Dit genereerde kwalitatief gunstige prijs/kwaliteit verhouding aangezien wij ook zelf de kwaliteitstesten uitvoeren. Doordat wij de productie in eigen beheer houden hebben andere bedrijven geen invloed op de prijs of kwaliteit, hierdoor bent u verzekerd van een lage prijs en een topkwaliteit.
Tevens zijn wij een cbw-erkend bedrijf en heeft elk product 3 jaar garantie.
Naast deze garantie zijn ook alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over het (aan)betalen, annulering de levertijd en de levering zelf.
Alle producten worden ook gratis thuisbezorgd en u heeft de mogelijkheid om pas ná levering te betalen.
In onze showroom te Soest kunt u de bank kopen  Velsen, bekijk eerst ons assortiment, onze adviseurs u graag te woord. Voor vragen aan onze  meubelspecialist kunt u via 035-6015786 contact op nemen

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786