Bankstel Fabio UrbanSofa Bilthoven

De bankstel Fabio UrbanSofa Bilthoven een heerlijke grote vintage UrbanSofa uit onze Country & Lifestyle collectie.

Een echte eyecatcher in elk interieur dat is de bankstel Fabio UrbanSofa Bilthoven. Door de fraai afgewerkte armleuningen die te verkrijgen zijn met een bies of nagels, krijgt deze Sofa een stoere aanblik. Voor een landelijk accent zijn de houten knopen in de rugkussens vervaardigd met de hand van Europees eikenhout.

De bankstel Fabio UrbanSofa Bilthoven heeft maar liefst een zitdiepte van 104cm, zitcomfort gegarandeerd. De bankstel Fabio UrbanSofa wordt standaard uitgerust met UrbanSofa ‘Comfort Seat’ zitkussens, echter kunt u ook kiezen voor een hardere zit of Latex Vlokvulling voor een ultiem loungecomfort. Bekijk onze site voor alle mogelijke opstellingen, opties, afmetingen en prijzen.

Stofcollectie

De stofcollectie van UrbanSofa bestaan uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Door onze designafdeling samengesteld uit de beste en hoogwaardige meubelstoffen. Het ruime aanbod en tal van mogelijkheden en opties is er altijd wel een bank voor u te vinden die bij uw stijl en interieur past.

UrbanSofa

UrbanSofa staat voor Europees topkwaliteit, daarom garanderen wij u ook 100% kwaliteit. Elke UrbanSofa is geheel naar uw wensen te personaliseren. Gemaakt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Check altijd of er een UrbanSofa kwaliteitslabel te vinden is op de Sofa. U beschikt pas over een echte UrbanSofa als er UrbanSofa op staat! Be Sure It’s Real!

UrbanSofa produceert elke zitmeubel in eigen beheer, daarom staan wij ook volledig achter de kwaliteit van onze banken. Bij de aanschaf van een UrbanSofa ontvangt u een certificaat, daarnaast ontvangt u geheel gratis 3 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de productfolder voor meer informatie. Uiteraard mag u ook geheel vrijblijvend onze showroom komen bekijken, of contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het vinden van de juiste, passende Sofa.

 

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786