Bankstel Lorenzo UrbanSofa Apeldoorn

De bankstel Lorenzo UrbanSofa Apeldoorn beschikt over een stijlvolle finish en heeft een comfortabele zit. Het omvat de perfecte combinatie tussen eigentijds, lifestyle en landelijk.

Er is veel aandacht besteed aan de afwerking door onze designers onder leiding van Ira Ness. De armleuningen zijn bij de bankstel Lorenzo UrbanSofa Apeldoorn breder dan gebruikelijk en de kussens lopen aan de bovenkant rond voor een stijlvolle en stoere aanblik. Dit zijn unieke kenmerken die van de bankstel Lorenzo UrbanSofa Apeldoorn een designtopper maakt. Een UrbanSofa die geschikt is voor elk interieur.

Kortom een kwaliteitsbank uit het hogere prijssegment, echter voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk onze site voor alle mogelijke opstellingen, opties, afmetingen en prijzen.

Stofcollectie

De stofcollectie van UrbanSofa bestaan uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Door onze designafdeling samengesteld uit de beste en hoogwaardige meubelstoffen. Het ruime aanbod en tal van mogelijkheden en opties is er altijd wel een bank voor u te vinden die bij uw stijl en interieur past. Bekijk gerust de mogelijkheden op onze website.

UrbanSofa

UrbanSofa staat voor Europees topkwaliteit, daarom garanderen wij u ook 100% kwaliteit. Elke UrbanSofa is geheel naar uw wensen te personaliseren. Gemaakt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Check altijd of er een UrbanSofa kwaliteitslabel te vinden is op de Sofa. U beschikt pas over een echte UrbanSofa als er UrbanSofa op staat! Be Sure It’s Real!

UrbanSofa produceert elke zitmeubel in eigen beheer, daarom staan wij ook volledig achter de kwaliteit van onze banken. Bij de aanschaf van een UrbanSofa ontvangt u een certificaat, daarnaast ontvangt u geheel gratis 3 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de productfolder voor meer informatie. Uiteraard mag u ook geheel vrijblijvend onze showroom komen bekijken, of contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het vinden van de juiste, passende Sofa.

 

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786