Bankstel Louisiana UrbanSofa Arnhem

De bankstel Louisiana UrbanSofa Arnhem vindt u nieuw in de UrbanSofa collectie. De bankstel Louisiana UrbanSofa Arnhem is voor elk interieur een romantische leefbank.

De bankstel Louisiana UrbanSofa Arnhem heeft een losse hoes wat de bank een levendige uitstraling geeft. Onder op het frame zitten ronde knoopjes en aan de zijkant van de leuning vindt u een handig magazine opbergvakje, dit zorgt voor een speels accent. Voor een prachtige landelijke uitstraling kunt u de losse hoes combineren met de nieuwe UrbanSofa Nature stofcollectie.

De bankstel Louisiana UrbanSofa Arnhem kunt u zelf naar wens samenstellen doordat u de keuze heeft uit 3 type rugkussens. De UrbanSofa ‘Comfort Seat’ kussens worden standaard bij deze bank geleverd, echter kunt u ook kiezen voor een hardere zit of Latex Vlokvulling voor een ultiem loungecomfort. De bankstel Louisiana UrbanSofa is er ook als hocker, loveseat, fauteuil, hoekbank of loungebank beschikbaar. Bekijk onze site voor alle mogelijke opstellingen, opties, afmetingen en prijzen

Stofcollectie

De stofcollectie van UrbanSofa bestaan uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Door onze designafdeling samengesteld uit de beste en hoogwaardige meubelstoffen. Het ruime aanbod en tal van mogelijkheden en opties is er altijd wel een bank voor u te vinden die bij uw stijl en interieur past.

UrbanSofa

UrbanSofa staat voor Europees topkwaliteit, daarom garanderen wij u ook 100% kwaliteit. Elke UrbanSofa is geheel naar uw wensen te personaliseren. Gemaakt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Check altijd of er een UrbanSofa kwaliteitslabel te vinden is op de Sofa. U beschikt pas over een echte UrbanSofa als er UrbanSofa op staat! Be Sure It’s Real! 

UrbanSofa produceert elke zitmeubel in eigen beheer, daarom staan wij ook volledig achter de kwaliteit van onze banken. Bij de aanschaf van een UrbanSofa ontvangt u een certificaat, daarnaast ontvangt u geheel gratis 3 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de productfolder voor meer informatie. Uiteraard mag u ook geheel vrijblijvend onze showroom komen bekijken, of contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het vinden van de juiste, passende Sofa.

 

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786