Bankstel Pallmore UrbanSofa Bilthoven

De bankstel Pallmore UrbanSofa Bilthoven is een topmodel uit de Urban Sofa Country & Lifestyle collectie.

De bankstel Pallmore UrbanSofa Bilthoven is een echte uitblinker in zitcomfort, élégance en uitstraling. Onder leiding van Ira Ness heeft onze designafdeling met de bankstel Pallmore UrbanSofa Bilthoven een nieuwe standaard gezet bij het landelijk wonen, mede geïnspireerd door vele landelijke aspecten. De bankstel Pallmore UrbanSofa Bilthoven is een aanwinst voor elk interieur met zijn prachtige en zeker hoogwaardige gecapitonneerde rugleuning en de dubbel aangebrachte stiknaad. Naar uw wensen kunt u de armleuningen voorzien van stoere nagels of van een bies.

Kortom een romantische en prachtige lifestyle UrbanSofa uit het topsegment! Echter voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk onze site voor alle mogelijke opstellingen, opties, afmetingen en prijzen.

Stofcollectie

De stofcollectie van UrbanSofa bestaan uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Door onze designafdeling samengesteld uit de beste en hoogwaardige meubelstoffen. Het ruime aanbod en tal van mogelijkheden en opties is er altijd wel een bank voor u te vinden die bij uw stijl en interieur past. Bekijk gerust de mogelijkheden op onze website.

UrbanSofa

UrbanSofa staat voor Europees topkwaliteit, daarom garanderen wij u ook 100% kwaliteit. Elke UrbanSofa is geheel naar uw wensen te personaliseren. Gemaakt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Check altijd of er een UrbanSofa kwaliteitslabel te vinden is op de Sofa. U beschikt pas over een echte UrbanSofa als er UrbanSofa op staat! Be Sure It’s Real! 

UrbanSofa produceert elke zitmeubel in eigen beheer, daarom staan wij ook volledig achter de kwaliteit van onze banken. Bij de aanschaf van een UrbanSofa ontvangt u een certificaat, daarnaast ontvangt u geheel gratis 3 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de productfolder voor meer informatie. Uiteraard mag u ook geheel vrijblijvend onze showroom komen bekijken, of contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het vinden van de juiste, passende Sofa.

 

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786