Bankstel San Remo UrbanSofa Bilthoven

Bankstel San Remo UrbanSofa Bilthoven; de enige echte UrbanSofa. Een echte romantische chesterfield uit de Country & Lifestyle collectie.

Door de prachtige diepe capitonnage is de bankstel San Remo UrbanSofa Bilthoven een echte eyecatcher voor elk interieur.  De UrbanSofa ‘Comfort Seat’ kussens in combinatie met een perfecte diepe zit dragen zorg voor een geweldige loungebeleving. Echter kunt u ook kiezen voor een hardere zit of Latex Vlokvulling voor een ultiem loungecomfort.

Elke bankstel San Remo UrbanSofa Bilthoven wordt individueel per klant geheel ambachtelijk geproduceerd. Dit wordt gedaan met de beste materialen die u normaal gesproken alleen terugvindt in het topsegment. Bekijk onze site voor alle mogelijke opstellingen, opties, afmetingen en prijzen.

Stofcollectie

De stofcollectie van UrbanSofa bestaan uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Door onze designafdeling samengesteld uit de beste en hoogwaardige meubelstoffen. Het ruime aanbod en tal van mogelijkheden en opties is er altijd wel een bank voor u te vinden die bij uw stijl en interieur past.

UrbanSofa

UrbanSofa staat voor Europees topkwaliteit, daarom garanderen wij u ook 100% kwaliteit. Elke UrbanSofa is geheel naar uw wensen te personaliseren. Gemaakt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Check altijd of er een UrbanSofa kwaliteitslabel te vinden is op de Sofa. U beschikt pas over een echte UrbanSofa als er UrbanSofa op staat! Be Sure It’s Real!

UrbanSofa produceert elke zitmeubel in eigen beheer, daarom staan wij ook volledig achter de kwaliteit van onze banken. Bij de aanschaf van een UrbanSofa ontvangt u een certificaat, daarnaast ontvangt u geheel gratis 3 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de productfolder voor meer informatie. Uiteraard mag u ook geheel vrijblijvend onze showroom komen bekijken, of contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het vinden van de juiste, passende Sofa.

 

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786