Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Woonfavoriet: een grote eettafel

Woonfavoriet: een grote eettafel

Met het hele gezin spelletjes spelen, genieten van een uitgebreid ontbijt, knutselen met de kinderen of even rustig voor jezelf werken; de eettafel is zoveel meer dan alleen een tafel. Het is een plek om samen te komen en te genieten van lekker eten of een moment met elkaar. Hoe groter, hoe beter als je het ons vraagt, en daarom is een grote eettafel favoriet in steeds meer woningen. Meubelcity heeft een ruim aanbod van grote eettafels. Kies je voor robuust en bewerkt, of past een strak model beter bij jouw huis? Wij zetten enkele favorieten uit onze collectie op een rij.

Woonfavoriet Een Grote Eettafel

Eettafel Barneveld is gemaakt van oud grenen, wat hem deze stoere, ruige look geeft. Leren stoelen staan hier fantastisch bij, net als een grote, houten lamp. Denk er eens aan om een groot accessoire, zoals een schaal met een tak erin, op de tafel te zetten. Dit geeft een luxe uitstraling en benadrukt het formaat van de tafel.

Woonfavoriet Een Grote Eettafel

Lange avonden in de tuin zijn helaas alleen mogelijk in de zomer. Haal de tuin in huis met deze bijzondere Gouda tafel, die veel doet denken aan een picknicktafel. Zo kan je ook ’s winters genieten van het gezellige gevoel dat de zomer met zich meebrengt.

Woonfavoriet Een Grote Eettafel

Wil je het gemak van een grote tafel combineren met een bijzonder design? Dan zit je met deze Leros eettafel goed. Het blad is gemaakt van eiken, terwijl de gekruiste poten een contrasterende kleur hebben. Het metaal van de poten geeft je inrichting een industriële look, die verrassend mooi combineert met bijvoorbeeld klassieke accessoires.

Toe aan een nieuwe eyecatcher in huis? Bekijk dan ons complete aanbod eettafels.