Chesterfield bank Zeist

Bij Meubelcity hebben wij een ruim assortiment aan Chesterfield bankstellen Zeist. Naast 2-zits en 3-zits banken hebben wij ook hoekbankstellen.
De klassieke Engelse bank is al jaren een trend en raakt nooit uit de mode.
Het bankstel is zowel in een klassiek als in een modern interieur erg toegankelijk en is leuk te combineren met de laatste trends anno 2016.
Zowel op kantoor als in een woonruimte komt een Chesterfield bank Zeist volledig tot z’n recht

Unieke Chesterfield hoek bank Zeist

Alle Chesterfield banken Zeist bij Meubelcity zijn van stof. Deze banken hebben typische hoge armleuningen die uw woonruimte in klassiek Engelse sferen brengt.
De traditionele kleuren zoals aubergine, ecru, zandkleur en taupe en nog veel meer kleuren neemt u mee terug in de tijd.
Deze hoekbanken zorgen voor optimaal comfort en een gevoel van luxe.
U kunt er zelfs voor kiezen om een zogenaamde ‘’hocker’’ er bij aan te schaffen. Dan kunt uw voeten op laten rusten als u ’s avonds televisie kijkt. Met een dienblad op de hocker, zoals veel mensen doen, kunt u uw glas drinken neerzetten.
Ook zijn de Chesterfield lounge banken Zeist uit te breiden naar een loungegedeelte aan de linkerkant óf aan de rechter kant, voor nog meer ontspanning mogelijkheden.
Meubelcity heeft specialisten die u graag te woord staan als u een unieke chesterfield bank Zeist wilt aanschaffen.
Het zal de eyecatcher van uw woonruimte zijn met een geweldig zitcomfort.

Chesterfield bank Zeist van topkwaliteit
 

Bij Meubelcity staat topkwaliteit garant. Aangezien wij al jaren vertrouwd zijn met Chesterfield Zeist zelf weten onze specialisten u eerlijk te adviseren over welk bankstel het best in uw interieur zou passen.
De mooie stoffen van onze banken zijn sterk, zacht en  makkelijk te reinigen.
Voor deze kwalitatief goede banken is de prijs/kwaliteit verhouding erg redelijk, namelijk 40 & korting op alle chesterfield banken Zeist.

Service
 

Naast die aantrekkelijke korting van 40% verlenen wij ook nog eens de service dat wij uw bankstel gratis bij u thuis bezorgen en kunt u ook pas betalen bij levering als u dat wenst.
Bovendien zit er op al ons meubilair, dus ook op uw Chesterfield bank Zeist maar liefst 3 jaar CBW garantie.
CBW houdt in dat er alle regels in zijn opgenomen die van belang zijn als u een aankoop op internet doet. Dit zijn punten zoals (aan)betaling, de levertijd en levering zelf, vervoer, garantie en een eventuele annulering.
Zo ben je goed beschermd als consument en kunt u veilig uw aankoop doen op internet.
Als u een vraag wilt stellen kunt u gerust bellen naar het telefoonnummer 035-6015786.
U kunt ook een e-mail sturen naar info@meubelcity.nl

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786