Bekijk al onze verschillende collecties - Meubelcity.nl
Bezorgd
Gratis thuis bezorgd
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom

Collecties

Alle meubelcollecties die wij aanbieden bestaan meestal een compleet woonprogramma waar je kunt kiezen uit meerder meubels van dezelfde serie, zoals dressoirs, boekenkasten, buffetkasten, ladekasten, meidenkasten, opbergkasten, spekkasten, tv meubels, vitrinekasten, wijnkasten, wandrekken en tafels. Zo is het mogelijk met de collectie' s een gehele woonkamer samenstellen, en is het overzichtelijk wat de collectie aanbied. Combineer een collectie met eetkamerstoelen, barstoelen of een fauteuil om het complete interieur helemaal af te maken. Alle meubelprogramma's hebben wij in onze showroom gepresenteerd in combinatie met eetkamerstoelen en banken. Meubelcity.nl is de online meubelspeciaalzaak, maar heeft daarnaast ook een showroom van ruim 2500m²  in Soest tussen Utrecht en Amersfoort. Kom langs of bekijk snel ons assortiment betaalbare fauteuils op Meubelcity.nl en shop online!

Garantie en betaling van de meubels. Indien u al eerder een bestelling heeft geplaatst bij Meubelcity, dan heeft u vast al ervaren dat service een belangrijk onderdeel is van onze dienstverlening. Wij zijn aangesloten bij het CBW voor woonwinkels, wat inhoud dat u verzekerd bent van de aankoop in onze winkel of online. Bovendien werken wij alleen met zeer betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL,  Klarna en PayPal. Zo garanderen wij dat het (online) kopen bij Meubelcity een plezierige ervaring wordt.

De levering van uw meubels. Wij bezorgen zelf gratis al onze meubels en bellen u als dit staat ingepland, zo weet u altijd wanneer wij komen. Wilt u graag meer informatie of heeft een specifieke vraag over een product?  Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op telefonisch via 035-601 57 86, via onze chat rechts onderaan of mail naar info@meubelcity.nl.