Eettafels Heusden

Een eettafel Heusden is een belangrijk element in uw interieur, een plek waar het gezin verzameld aan het begin aan de dag om naar werk of school te gaan. ’s Avonds als iedereen thuis is wordt hier het avondmaal gegeten en borrelen de volwassenen na.
’s Middags leest u hier de krant met een kop koffie, of de kinderen doen hier hun huiswerk.
Er vinden eigenlijk meer activiteiten plaats aan de eettafel Heusden dan we in eerste instantie bedenken.

Eettafels Heusden in verschillende stijlen

Bij meubelcity is het aanbod van eettafels Heusden zeer ruim.
Als u kijkt naar uw activiteiten op een dag, welke activiteiten voert u dan uit bij de eettafel Heusden?
Op basis hiervan weet u hoe belangrijk een eettafel Heusden voor u is.
Daarna komt de volgende vraag; Wat is uw stijl?
Als u rondkijkt in uw interieur kunt u bepalen wat uw stijl is en welke eettafel Heusden hierbij het beste past.
De grenen tafels zijn nog steeds erg populair in klassiek of moderne stijl. Ook hebben we andere duurzame, sterke en vooral mooie houtsoorten zoals; oud teak, eiken hout, massief hout en acacia.
We hebben tafels met gewoon 4 poten maar ook ronde tafels met slechts 1 poot. Gekruiste poten of een nostalgische kloostertafel met 2 brede poten.
Er is werkelijk voor iedereen, voor alle soorten een geschikte tafel te vinden die uw woonwensen compleet maken.

Eenvoudig online bestellen

Als u oog is gevallen op een van onze eettafels Heusden die volledig aan uw woonwens voldoet, kunt u de eettafel Heusden eenvoudig bestellen op de site. Bij elk  product staat een verwachte levertijd waar u van uit kan gaan. Onze externe leverancier neemt contact met u op als uw tafel binnen is gekomen bij Meubelcity om een afspraak te maken welke datum en tijdstip hij uw tafel mag komen bezorgen.
Mocht u daar vragen over hebben staat er altijd een vriendelijke klantenservice klaar voor u om u te woord te staan.

Service en kwaliteit

Meubelcity heeft in Oost-Europa haar eigen fabrieken gevestigd die met zorg en passie onze eettafels Heusden produceren. Hier testen wij onze meubelen uitgebreid naar de hoge eisen die wij stellen.
Het meubilair gaat rechtstreeks van de fabriek naar Meubelcity hierdoor hebben andere bedrijven geen invloed op onze zeer voordelige prijzen en onze topkwaliteit.  De bezorging is altijd gratis en u heeft bij elke aankoop 3 jaar CBW garantie. Hierin zijn alle aspecten opgenomen die van belang zijn als u een aankoop doet op het internet.

In onze showroom in Soest bent u van harte welkom om onze eettafels te bekijken.
Tevens loopt er altijd een specialist rond bij Meubelcity die u graag te word staat en eventuele vragen kan beantwoorden.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786