Eiken TV kast

In de meeste woonkamers staat de televisie centraal. Om hier optimaal van te genieten is het plaatsen van een TV kast een goed idee. U kunt ervoor kiezen om het toestel op of in een TV kast te zetten, maar u kunt hem ook ophangen aan de muur.

Eiken TV kast; modellen

De modellen van een TV kast zijn de laatste jaren ontzettend veranderd en dat vraagt ook om verandering in ons interieur. Bij Meubelcity verkopen wij onder anderen de eiken TV kast, en uiteraard van topkwaliteit. De stijl van uw interieur bepaald natuurlijk de keuze van uw TV kast. U kunt de klassieke variant overwegen of juist een modern strak exemplaar.

Maar u kunt de televisie ook ophangen aan de muur en daaronder een kast te plaatsen voor bijvoorbeeld het ontvangstkastje van uw provider, dvd speler of spelconsole.

Meubelcity beschikt over een groot aanbod TV kasten; van een eiken TV kast tot een design TV kast. Deze zijn leverbaar in veel verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de hoogte van deze kast is afgestemd op hoe u televisie wilt kijken. Ons assortiment heeft ook een ruim scala aan materiaal waarvan de TV kasten zijn gemaakt. Hier kunt u denken aan; grof eikenhout voor een warme klassieke look. Ook is ‘’oud teak’’ weer een trend en dit ambachtelijk hout verwarmd optisch uw interieur voor een ontspannen sfeer.

Voordelen van onder andere een Eiken TV kast

De grote plasma schermen van tegenwoordig zijn al een eye catcher op zich, dus kan een simpele TV kast iets meer rust geven voor het oog. Wij hebben in ons brede aanbod TV kasten in verschillende kleuren. Overigens kunt u optimaal gebruik maken van de eventuele schuif deurtjes en/of laden om alle snoeren weg te werken. Kiest u voor een variant met deuren dan kunt u er zelfs voor kiezen om de TV helemaal niet in het zicht te hebben.

Service

Meubelcity is een CBW-erkend bedrijf en dit houdt in dat u altijd 3 jaar verzekerd bent. CBW staat voor Centrale Branchevereniging wonen en hier zijn alle regels in opgenomen die van belang zijn voor wanneer u iets koopt. Dit betreft de levering/ levertijd, (aan)betaling, vervoer en een eventuele annulering. Onze fabrieken in Oost-Europa voeren zelf de kwaliteit testen en hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit voor de laagste prijs. Bovendien leveren wij onze producten altijd gratis. Overigens hanteren wij een handig advies beleid en zijn wij te bereiken op 035-6015786 voor vragen aan onze adviseur. U bent ook van harte welkom in onze showroom te Soest. Hier kunt u de eiken TV kast en ons ruime aanbod zelf bekijken en ervaren.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786