Eiken wijnkasten Zoetermeer

De eiken wijnkasten Zoetermeer serie van  Meubelcity staan bekend als de maatstaf voor kwaliteit. In deze eiken wijnkasten Zoetermeer vindt u alle elementen; superieure technologie, oogstrelende vormgeving, ongekend gebruiksgemak en een groot aantal opties om naar eigen inzicht uw wijnkast(en) samen te stellen. Daarnaast zijn de eiken wijnkasten Zoetermeer leverbaar met veel verschillende temperatuurinstellingen, elk persoon heeft namelijk zijn eigen behoefte

Bewaren, serveren of een combinatie ervan

Wijn is zeer veeleisend. Het moet worden bewaard onder perfecte condities, maar onder weer heel andere condities worden geserveerd. Goede eiken wijnkasten Zoetermeer houden hiermee rekening. Meubelcity heeft daarom verschillende soorten eiken wijnkasten Zoetermeer . Denk bijvoorbeeld aan 1-zone eiken wijnkasten Zoetermeer om wijn te bewaren, of aan multi-zone eiken wijnkasten Zoetermeer om de wijn te serveren. Wij hebben zelfs 3-zone eiken wijnkasten Zoetermeer die beide functies  voor u regelen.

Type eiken wijnkasten Zoetermeer

* Wijnbewaarkasten; dit type wijnkast is bedoeld om alles soorten wijn langdurig in te bewaren en om de optimale rijping van de wijn te bereiken
* Wijnklimaatkasten; dit type wijnkast biedt u meerdere temperatuurzones aan, dat maakt deze kast zeer breed inzetbaar. U kunt er diverse wijnsoorten op de juiste temperatuur direct uitserveren. In het midden van de kast kan men elke wijnsoort voor enkele jaren laten rijpen.
* Wijnkoelkasten; u treft bij een wijnkoelkast één of meerdere temperatuurzones aan. U kunt er diverse wijnsoorten op de juiste serveertemperatuur bewaren. Echter is deze type wijnkast niet geschikt om wijn langdurig in te bewaren.

Voor ieder wat wils

Wijn is een persoonlijk product. Bij Meubelcity vinden we het belangrijk om eiken wijnkasten Zoetermeer te leveren die u geheel op uw kunt afstemmen op uw persoonlijke behoeften. Onze eiken wijnkasten Zoetermeer kunnen bijvoorbeeld worden ingericht met verschillende soorten plateaus, uw wijnflessen eenvoudig onder handbereik.

Stijlvolle eiken wijnkasten Zoetermeer vindt u bij Meubelcity

Dankzij het ontwerp dat elegant en mooi is en de vele opties kunnen de eiken wijnkasten Zoetermeer van Meubelcity een plek veroveren in elk interieur. Zo zijn de eiken wijnkasten Zoetermeer standaard voorzien van een hoogglanzende zwarte deur, maar u kunt ook kiezen uit verschillende glasdeuren. Tevens zijn onze wkasten leverbaar in 2 kleuren. Bent u op zoek naar iets anders dan bieden wij voor u ombouwmeubels aan geschikt voor onze eiken wijnkasten Zoetermeer , u kunt kiezen uit meerdere materialen zoals hout, roestvrijstaal en leder.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786