Fauteuils Diemen

Een fauteuil Diemen met veel zitcomfort is van groot belang in de hedendaagse woonkamer. Het is vaak de favoriete zitplek in huis! Meubelcity heeft een ruime collectie met comfortabele fauteuils Diemen. Een fauteuil Diemen is een luxe stoel met armleuningen en heeft over het algemeen een groter zitvlak dan bij gewone stoelen. Een fauteuil Diemen is in de meeste gevallen bekleed met leder of een stevige stof. Zitcomfort is belangrijk, maar het oog wil ook wat! Met een fauteuil creëer je een zitmoment voor jezelf.

Een fauteuil Diemen wordt voornamelijk gezien als een armstoel waar u heerlijk comfortabel in kan zitten en relaxen. Bij meubelcity vindt u diverse modellen, hierdoor is er altijd een exemplaar dat perfect aan uw wensen voldoet.

Modellen en materialen fauteuils Diemen

Met defauteuils Diemen van meubelcity kunt u alle kanten op, van klassiek design tot een stoere fauteuil Diemen, in diverse uitvoeringen, afmetingen en hoogwaardige materialen. Kiest u voor een stoffen exemplaar of een leren fauteuil Diemen? Stof voelt warmer aan, terwijl leer meer luxe uitstraalt en makkelijker te onderhouden is.  Zo kunt u diverse modellen uitbreiden met verstelbare mogelijkheden en zijn diverse stoelen leverbaar met bijpassende voetenbank, voor extra comfort. Naast het comfort geven fauteuils een luxueuze en trendy uitstraling aan de woonkamer. Laat u adviseren door onze adviseurs over de perfecte fauteuil Diemen voor uw woonkamer.

Garantie en service

Door de ruime keuze aan fauteuils Diemen begrijpen we dat het lastig kan zijn een geschikt exemplaar te vinden. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Daarom helpen onze adviseurs u graag met het zoeken van de juiste model voor u!
Onze meubels worden bijna allemaal geproduceerd in onze eigen fabrieken in Oost-Europa.
Dit genereerde kwalitatief gunstige prijs/kwaliteit verhouding aangezien wij ook zelf de kwaliteitstesten uitvoeren. Doordat wij de productie in eigen beheer houden hebben andere bedrijven geen invloed op de prijs of kwaliteit, hierdoor bent u verzekerd van een lage prijs en een topkwaliteit.
Tevens zijn wij een cbw-erkend bedrijf en heeft elk product 3 jaar garantie.
Naast deze garantie zijn ook alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over het (aan)betalen, annulering de levertijd en de levering zelf.
Alle producten worden ook gratis thuisbezorgd en u heeft de mogelijkheid om pas  ná levering te betalen.
In onze showroom te Soest kunt u de fauteuils Diemen zelf uitproberen en ook staan onze adviseurs u graag te woord. Voor vragen aan onze  meubelspecialist kunt u via 035-6015786 contact op nemen

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786