Fauteuils online bestellen bij Meubelcity.nl
Bezorgd
Gratis thuis bezorgd
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Fauteuils

Prijs

tot

Hoogte (cm)

Diepte (cm)

Breedte (cm)

Armhoogte

Merk

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Fauteuils

Meubelcity doet er alles aan om het bestellen van onze fauteuils zo makkelijk mogelijk te maken. Zo bieden wij u de mogelijkheid om onze fauteuils op kleur en maat online te bestellen en veilig online te betalen via PayPal of Ideal. Tevens krijgt u gratis en voor niets wel 2 jaar garantie bij een aankoop voor een van onze fauteuils via onze webwinkel. Om te laten zien dat wij een betrouwbare online woonwinkel zijn, hebben wij ons ook aangesloten bij het CBW. Wij willen u het hoogste online shop gemak bieden en dat zijn dan ook onze uitgangspunten.Wist u dat u 40% korting krijgt op al onze fauteuils?

35 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Fauteuils bestellen voor de voordeligste prijs
Meubelcity importeert het grootste deel van onze fauteuils uit onze eigen fabriek te Oost-Europa. Hierdoor zorgen wij ervoor dat wij onze fauteuils tegen de allerlaagste prijs kunnen aanbieden. Hierdoor betaalt u nooit te veel. Tevens hoeft u niks te betalen voor de levering van uw fauteuils, deze kosten nemen wij voor rekening. Het monteren van onze fauteuils is gemakkelijk en simpel, vaak is hier ook een montage sleutel voor meegeleverd. Twijfel niet en kijk gelijk rond voor een prachtig fauteuil voor uw interieur, woonkamer, slaapkamer, of eetkamer. Lekker relaxen en een stralend interieur, dat wil toch iedereen!

Bezorging van uw fauteuils
U heeft een van onze fauteuils besteld bij Meubelcity, maar hoe gaat de levering van deze fauteuils nou verder in zijn werking? Simpel! Meubelcity heeft een externe transporteur die al onze meubels levert en dus ook de fauteuils. Deze transporteur heet Alert Logistiek (Te Amsterdam). Wanneer wij uw bestelling binnenkrijgen word deze vaak dezelfde dag nog verwerkt. Wij gaan er dan voor zorgen dat deze fauteuils goed word opgenomen zodat er geen fouten ontstaan. Wanneer wij de bestelling totaal verwerkt hebben (Max. 1 week) ontvangt u van ons een mail met daarin een "Leverweek". In deze leverweek worden deze fauteuils bezorgt. Wij plannen uw fauteuils vervolgens in bij de externe transporteur om het fauteuil in deze week te laten bezorgen. Zei gaan u bellen om een exacte datum en tijd af te spreken voor de levering. Zo komt u niet voor onverwachte leverdagen / tijden te staan en kunt u zorgen dat u thuis bent bij de levering. U hoeft dus alleen af te wachten op het belletje van onze transporteur. Ook hier hebben wij het geprobeerd u zo makkelijk mogelijk te maken!

Nog niet overtuigd of loopt u nog met vragen rond over onze fauteuils? Twijfel niet en neem contact met ons op per mail / telefoon.