Grenen bartafel Amsterdam

De bar het middelpunt van gezelligheid, goede gesprekken en saamhorigheid. De plek voor het ontmoeten van nieuwe mensen en voor het opzoeken van kennissen. Een plek waar u blijft hangen voor een afzakkertje of de plek waar u vele herinneringen hebt opgedaan. Misschien is het wel de plek waar u uw partner heeft ontmoet. Echter komt er aan alles een eind. Tijd om het laatste biertje te nuttigen, de bar gaat dicht en de mensen gaan naar huis. Wat nu en waar gaan we heen? Het feesten kunt u voorzetten met een grenen bartafel thuis. Aan de grenen bartafel kunnen uw vrienden bij u een biertje of wat elders drinken, gewoon gezellig bij elkaar. Nodig uw vrienden uit, want met een grenen bartafel haalt u de gezelligheid in huis.

Assortiment grenen bartafel Amsterdam


Een bartafel staat nou niet echt bovenaan het lijstje van meubels die u echt nodig heeft. Echter is dit meubelstuk zeker wel een aanvulling in uw inboedel. Het zorgt onder andere voor een gezellige en ontspannen sfeer in huis. Zoek daarom dus ook een grenen bartafel uit die bij uw wensen past.  Wilt u een echte bar waar u met zijn allen aan kunt hangen, of neemt u genoegen met een statafel of wilt u een complete set bestaande uit een grenen bartafel met bijpassende barkrukken? Bekijk snel ons assortiment en komt u er niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

Grenen bartafel Amsterdam een multifunctioneel inzetbare tafel

Een grenen bartafel in je kamer, een blikvanger in je huis. Een plek waar mensen graag willen zijn en naar toe komen.  Indien u een bartafel  in huis haalt is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat de bar de ruimte heeft. Creëer een plek waar uw grenen bartafel optimaal benut kan worden. Indien u minder ruimte tot uw beschikking heeft is de statafel een goed alternatief. Deze tafel kunt u in een hoekje plaatsen zonder verlies van functionaliteit. Een bartafel inclusief barkrukken is multifunctioneel: u kunt eraan eten, drinken en hangen. Zo’n bartafel worden door sommige mensen gebruikt als alternatief voor de keukentafel. Op deze manier wordt er een losse sfeer in uw eetkamer of keuken gecreëerd. Ook voor deze tafel geldt dat met de juiste accessoires u de tafel transformeert van ontbijttafel tot dinertafel en van een tafel vol met hapjes tot een statafel.

Van grenen bartafel Amsterdam tot bar bij Meubelcity

Indien u heeft besloten welk type grenen bartafel de juiste voor u is, is de volgende stap bekijken en bedenken welk type barkrukken erbij past. Ook bijpassende barkrukken vindt u bij Meubelcity. Voor de gehele inrichting van u bar kunt u terecht bij Meubelcity. U hoeft de deur niet uit om uw bar in huis te halen, u kunt online uw bestelling doorgeven en wij bezorgen de grenen bartafel aan huis. Wilt u vooraf meer informatie neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786