Hoekbank Aberdeen UrbanSofa Alkmaar

De hoekbank Aberdeen UrbanSofa Alkmaar een romantische Sofa met een moderne finish en een vleugje nostalgie.

De designers hebben onder leiding van Ira Ness veel aandacht besteed aan de afwerking van de hoekbank Aberdeen UrbanSofa Alkmaar. De armleuningen zijn breder bij de hoekbank Aberdeen UrbanSofa Alkmaar en de kussens hebben een stijlvolle en stoere aanblik doordat deze aan de bovenkant rond aflopen. Deze unieke kenmerken maken de hoekbank Aberdeen UrbanSofa Alkmaar een designtopper, een Sofa die geschikt is voor elk interieur.

Kort samengevat; een kwaliteitsbank uit het hogere prijssegment, maar dan voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk onze site voor alle mogelijke opstellingen, opties, afmetingen en prijzen.

Stofcollectie

De stofcollectie van UrbanSofa bestaan uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Door onze designafdeling samengesteld uit de beste en hoogwaardige meubelstoffen. Het ruime aanbod en tal van mogelijkheden en opties is er altijd wel een bank voor u te vinden die bij uw stijl en interieur past. Bekijk gerust de mogelijkheden op onze website.

UrbanSofa

UrbanSofa staat voor Europees topkwaliteit, daarom garanderen wij u ook 100% kwaliteit. Elke UrbanSofa is geheel naar uw wensen te personaliseren. Gemaakt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Check altijd of er een UrbanSofa kwaliteitslabel te vinden is op de Sofa. U beschikt pas over een echte UrbanSofa als er UrbanSofa op staat! Be Sure It’s Real!

UrbanSofa produceert elke zitmeubel in eigen beheer, daarom staan wij ook volledig achter de kwaliteit van onze banken. Bij de aanschaf van een UrbanSofa ontvangt u een certificaat, daarnaast ontvangt u geheel gratis 3 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de productfolder voor meer informatie. Uiteraard mag u ook geheel vrijblijvend onze showroom komen bekijken, of contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het vinden van de juiste, passende Sofa.

 

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786