Hoekbank Arvin UrbanSofa Arnhem

Een top model uit de UrbanSofa Country & Lifestyle collectie

De hoekbank Arvin UrbanSofa Arnhem wordt beschouwd als een sieraad voor elke woonkamer en is zeer geliefd bij vele interieurdesigners. Voor een extra chique uitstraling hebben we de XLR uitvoering welke is opgebouwd op een rond frame. Naar eigen smaak en wens kunt u de armleuningen afmaken met klassieke nagels of met een bies. Daarnaast heeft u de keuze uit 3 type zitcomfort en rugkussens.

De hoekbank Arvin UrbanSofa Arnhem garandeert u de beste en hoogwaardige kwaliteit materialen. Een betaalbare bank uit het hogere segment inclusief een prachtige uitstraling. Bekijk onze site voor alle mogelijke opstellingen, opties, afmetingen en prijzen.

Stofcollectie

De stofcollectie van UrbanSofa bestaan uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Door onze designafdeling samengesteld uit de beste en hoogwaardige meubelstoffen. Het ruime aanbod en tal van mogelijkheden en opties is er altijd wel een bank voor u te vinden die bij uw stijl en interieur past.

UrbanSofa

UrbanSofa staat voor Europees topkwaliteit, daarom garanderen wij u ook 100% kwaliteit. Elke UrbanSofa is geheel naar uw wensen te personaliseren. Gemaakt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Check altijd of er een UrbanSofa kwaliteitslabel te vinden is op de Sofa. U beschikt pas over een echte UrbanSofa als er UrbanSofa op staat! Be Sure It’s Real! 

UrbanSofa produceert elke zitmeubel in eigen beheer, daarom staan wij ook volledig achter de kwaliteit van onze banken. Bij de aanschaf van een UrbanSofa ontvangt u een certificaat, daarnaast ontvangt u geheel gratis 3 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de productfolder voor meer informatie. Uiteraard mag u ook geheel vrijblijvend onze showroom komen bekijken, of contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het vinden van de juiste, passende Sofa.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786