Hoekbank Firenca UrbanSofa Almere

Een top model uit de UrbanSofa collectie 2017.

De hoekbank Firenca UrbanSofa Almere  past zowel in een modern als landelijk interieur en is zeer comfortabel. De hoekbank Firenca UrbanSofa Almere  blinkt uit in comfort door het speciaal door UrbanSofa ontworpen frame inclusief geoptimaliseerde zithoek. Door de afwerking met bies krijgt deze eigentijdse kwalitatief hoogwaardige bank een stijlvol en exclusief karakter. Wij bieden u tevens de mogelijkheid de hoekbank Firenca UrbanSofa Almere up te graden naar een latex vlokvulling zitkussens. Hiermee profiteert u van een ultiem loungecomfort.

De hoekbank Firenca UrbanSofa Almere wordt samengesteld uit materialen uit het hogere prijssegment en dat tegen een zeer scherpe prijs. Bekijk onze site voor alle mogelijke opstellingen, opties, afmetingen en prijzen.

Stofcollectie

De stofcollectie van UrbanSofa bestaan uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Door onze designafdeling samengesteld uit de beste en hoogwaardige meubelstoffen. Het ruime aanbod en tal van mogelijkheden en opties is er altijd wel een bank voor u te vinden die bij uw stijl en interieur past.

UrbanSofa

UrbanSofa staat voor Europees topkwaliteit, daarom garanderen wij u ook 100% kwaliteit. Elke UrbanSofa is geheel naar uw wensen te personaliseren. Gemaakt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Check altijd of er een UrbanSofa kwaliteitslabel te vinden is op de Sofa. U beschikt pas over een echte UrbanSofa als er UrbanSofa op staat! Be Sure It’s Real! 

UrbanSofa produceert elke zitmeubel in eigen beheer, daarom staan wij ook volledig achter de kwaliteit van onze banken. Bij de aanschaf van een UrbanSofa ontvangt u een certificaat, daarnaast ontvangt u geheel gratis 3 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de productfolder voor meer informatie. Uiteraard mag u ook geheel vrijblijvend onze showroom komen bekijken, of contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het vinden van de juiste, passende Sofa.

 

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786