Hoekbank Merlin UrbanSofa Almere

De hoekbank Merlin UrbanSofa Almere een echte topper uit onze Country & Lifestyle collectie. Het betreft een romantische Sofa welke een aanwinst is voor elk interieur.

De hoekbank Merlin UrbanSofa Almere is één van de populairste modellen van Nederland, dit komt door de combinatie van prachtige vormen en een tijdloos design. Voor een echte lounge ervaring biedt de hoekbank Merlin UrbanSofa Almere maar liefst een zitdiepte van 104cm. De Sofa is standaard uitgerust met ‘Comfort Seat’ zitkussens. Echter kunt u ook kiezen voor een hardere zit of Latex Vlokvulling voor een ultiem loungecomfort. In gebruik krijgt de hoekbank Merlin UrbanSofa Almere een prachtige landelijke uitstraling!

Een romantische UrbanSofa gemaakt uit de beste materialen voor een zeer scherpe prijs. Bekijk onze site voor alle mogelijke opstellingen, opties, afmetingen en prijzen.

Let op: u beschikt pas over een echte Urban Sofa als er ‘UrbanSofa’ op staat!

Stofcollectie

De stofcollectie van UrbanSofa bestaan uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Door onze designafdeling samengesteld uit de beste en hoogwaardige meubelstoffen. Het ruime aanbod en tal van mogelijkheden en opties is er altijd wel een bank voor u te vinden die bij uw stijl en interieur past.

UrbanSofa

UrbanSofa staat voor Europees topkwaliteit, daarom garanderen wij u ook 100% kwaliteit. Elke UrbanSofa is geheel naar uw wensen te personaliseren. Gemaakt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Check altijd of er een UrbanSofa kwaliteitslabel te vinden is op de Sofa. U beschikt pas over een echte UrbanSofa als er UrbanSofa op staat! Be Sure It’s Real!

UrbanSofa produceert elke zitmeubel in eigen beheer, daarom staan wij ook volledig achter de kwaliteit van onze banken. Bij de aanschaf van een UrbanSofa ontvangt u een certificaat, daarnaast ontvangt u geheel gratis 3 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de productfolder voor meer informatie. Uiteraard mag u ook geheel vrijblijvend onze showroom komen bekijken, of contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het vinden van de juiste, passende Sofa.

 

 

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786