Hoogglans meubels

Het beste assortiment hoogglans meubels

Hoogglans meubels zijn niet meer weg te denken uit moderne interieurs. De basis van dit soort meubels is MDF, dat vervolgens wordt afgewerkt met een lak die het meubel zijn kenmerkende uitstraling van hoogglans geeft. Meestal zijn hoogglans meubels zwart of wit, maar ook gekleurde uitvoeringen komen steeds vaker voor. Vanwege hun strakke en eigentijdse uitstraling zijn ze inmiddels geliefd bij veel mensen die van een cleane look in hun interieur houden. Hou jij ook van deze trendy stijl, neem dan snel eens een kijkje in het assortiment van meubelcity.nl.

Toepassingen met hoogglans

Er zijn tegenwoordig heel veel typen meubels die verkrijgbaar zijn in hoogglans. Een voorbeeld hiervan zijn allerlei soorten wandmeubels en kasten, om je spullen in op te bergen of juist in te etaleren. Ook voor tv-meubels en dressoirs is er volop keuze als je houdt van hoogglans. Een andere leuke manier om hoogglans in je interieur aan te brengen is een salontafel in een geometrische vorm of een bijzettafel met een dun frame. Aan jou de keus of je je gehele huis inricht met deze stijl, of juist enkele elementen van hoogglans toevoegt om het een moderne update te geven.

Snel schoonmaken en onderhouden

Dat hoogglans modern is, komt ook naar voren in het feit dat hij perfect geschikt is voor drukke huishoudens. Schoonmaak en onderhoud van hoogglans meubels is namelijk zo gebeurd. Even afnemen met een vochtig microvezeldoekje en daarna nog even oppoetsen met een droge en zachte doek. Is de glans een beetje verdwenen? Dan zijn er onderhoudsmiddelen op de markt die gemakkelijk in te wrijven zijn. Deze middelen geven het meubel zijn glans en kleur terug en helpen om gebruikssporen te camoufleren. Ook zorgt het er voor dat het meubel weer goed beschermd is. Denk eraan altijd onderzetters te gebruiken om krasjes te voorkomen.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786