Landelijke meubels Delft

Landelijke meubels Delft zorgen voor een gemoedelijke sfeer waarbij je zich direct thuis voelt. Wanneer je een landelijke sfeer in jouw woning wilt creëren omdat je een gezellige en warme uitstraling in jouw huis wilt, dan biedt onze meubelcollectie meer dan genoeg landelijke meubels Delft die perfect in deze stijl passen. Door de kleuren, vormen en materialen van onze landelijke meubels Delft hebben ze een gezellige en romantische uitstraling en passen ze goed in een ruimte waar echt geleefd wordt.

Landelijke meubels Delft zorgen voor het landelijke leven bij je thuis

Bij landelijke meubels Delft moet u denken aan alle soorten meubels die er landelijk uit zien. Hierbij behoren onder andere tv meubelen, kasten, dressoirs, tafels en nog veel meer. U kunt al deze landelijke meubelen Delft een stukje personaliseren door er leuke accessoires naar uw keuze op te plaatsen of in te plaatsen. Bij deze landelijke meubelen Delft gaan namelijk vrijwel alle kleuren accessoires goed gepaard met elkaar. Ook voor accessoires die bij uw meubelen passen kunt u natuurlijk terecht in onze showroom.

Landelijke meubels Delft worden gekenmerkt door natuurlijke, lichte kleuren en een klassieke uitstraling zoals je dit zou verwachten in een oude, knusse woonboerderij. Denk hierbij aan romantische buffetkasten in de kleur crème of wit, eettafels van onbehandeld hout, of robuuste eettafelstoelen met houten elementen. Houten tafels met een landelijke uitstraling zijn uitstekend te combineren met zowel stoffen als lederen stoelen of armstoelen.

Wie kiest voor een landelijk interieur kiest automatisch voor een knus, warm en een modern interieur. De landelijke meubelen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, speciaal voor u. Natuurlijk is het niet altijd even gemakkelijk om een keuze te maken tussen het ruime aanbod aan landelijke meubelen, daarom helpen onze verkopers u graag verder met het maken van deze keuze. Zij kunnen u adviseren op basis van kleur en model. Het is daarom ook een idee om bijvoorbeeld een leuke foto van uw interieur op uw telefoon mee te nemen naar de winkel, dan kunnen de verkopers u direct het juiste advies geven voor uw woonruimte.

Garantie en service

Door de ruime keuze aan landelijke meubels Delft begrijpen we dat het lastig kan zijn een geschikt exemplaar te vinden. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Daarom helpen onze adviseurs u graag met het zoeken van de juiste model voor u!
Onze meubels worden bijna allemaal geproduceerd in onze eigen fabrieken in Oost-Europa.
Dit genereerde kwalitatief gunstige prijs/kwaliteit verhouding aangezien wij ook zelf de kwaliteitstesten uitvoeren. Doordat wij de productie in eigen beheer houden hebben andere bedrijven geen invloed op de prijs of kwaliteit, hierdoor bent u verzekerd van een lage prijs en een topkwaliteit.
Tevens zijn wij een cbw-erkend bedrijf en heeft elk product 3 jaar garantie.
Naast deze garantie zijn ook alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over het (aan)betalen, annulering de levertijd en de levering zelf.
Alle producten worden ook gratis thuisbezorgd en u heeft de mogelijkheid om pas  ná levering te betalen.
In onze showroom te Soest kunt u onze landelijke meubels Delft zelf bekijken en ook staan onze adviseurs u graag te woord. Voor vragen aan onze  meubelspecialist kunt u via 035-6015786 contact op nemen

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786