Loungebank Ailean UrbanSofa Arnhem

De loungebank Ailean UrbanSofa Arnhem betreft een prachtige UrbanSofa met karakter.

Door de stoere afwerking met nagels aan de zijkant van de leuning en zijn stijlvolle vormgeving brengt de loungebank Ailean UrbanSofa Arnhem een prachtige en perfecte sfeer in uw huis. Het frame dat speciaal ontworpen is geeft de Sofa een ultiem zitcomfort. De UrbanSofa ‘Comfort Seat’ zitkussens worden standaard geleverd bij deze UrbanSofa, echter is het ook mogelijk te kiezen voor hardere zitkussens, of voor de Latex Vlokvulling voor een groter lounge effect.

De loungebank Ailean UrbanSofa Arnhem is vervaardigd uit de beste materialen die u normaal alleen vindt in het hogere segment. Bekijk onze site voor alle mogelijke opstellingen, opties, afmetingen en prijzen.

Stofcollectie

De stofcollectie van UrbanSofa bestaan uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Door onze designafdeling samengesteld uit de beste en hoogwaardige meubelstoffen. Het ruime aanbod en tal van mogelijkheden en opties is er altijd wel een bank voor u te vinden die bij uw stijl en interieur past.

UrbanSofa

UrbanSofa staat voor Europees topkwaliteit, daarom garanderen wij u ook 100% kwaliteit. Elke UrbanSofa is geheel naar uw wensen te personaliseren. Gemaakt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Check altijd of er een UrbanSofa kwaliteitslabel te vinden is op de Sofa. U beschikt pas over een echte UrbanSofa als er UrbanSofa op staat! Be Sure It’s Real!

UrbanSofa produceert elke zitmeubel in eigen beheer, daarom staan wij ook volledig achter de kwaliteit van onze banken. Bij de aanschaf van een UrbanSofa ontvangt u een certificaat, daarnaast ontvangt u geheel gratis 3 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de productfolder voor meer informatie. Uiteraard mag u ook geheel vrijblijvend onze showroom komen bekijken, of contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het vinden van de juiste, passende Sofa.

 

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786