Loungebank Cambridge UrbanSofa Aalsmeer

Een top model uit de UrbanSofa Nature collectie.

De loungebank Cambridge UrbanSofa Aalsmeer is een echte lifestyle leefbank die in elk interieur past. Doordat de loungebank Cambridge UrbanSofa Aalsmeer is uitgerust met een losse hoes, geeft het de bankstel een levendige uitstraling. Door de subtiele armleuning krijgt de mooie bank een elegante aanblik. Voor een landelijke uitstraling kunt u de losse hoes op de Cambridge combineren met de UrbanSofa Nature stofcollectie. De loungebank Cambridge UrbanSofa Aalsmeer wordt standaard uitgerust met de Urban Sofa ‘Comfort Seat’ kussens. Om optimaal te kunnen genieten kunnen deze kussens vervangen worden door harde zitkussens of door de unieke UrbanSofa Latex Vlokvulling.

De Cambridge UrbanSofa is er als 2 zits sofa, maar ook als hocker, loveseat, fauteuil, bankstel of hoekbank beschikbaar. Bekijk onze site voor alle mogelijke opstellingen, opties, afmetingen en prijzen.

Stofcollectie

De stofcollectie van UrbanSofa bestaan uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Door onze designafdeling samengesteld uit de beste en hoogwaardige meubelstoffen. Het ruime aanbod en tal van mogelijkheden en opties is er altijd wel een bank voor u te vinden die bij uw stijl en interieur past.

UrbanSofa

UrbanSofa staat voor Europees topkwaliteit, daarom garanderen wij u ook 100% kwaliteit. Elke UrbanSofa is geheel naar uw wensen te personaliseren. Gemaakt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Check altijd of er een UrbanSofa kwaliteitslabel te vinden is op de Sofa. U beschikt pas over een echte UrbanSofa als er UrbanSofa op staat! Be Sure It’s Real! 

UrbanSofa produceert elke zitmeubel in eigen beheer, daarom staan wij ook volledig achter de kwaliteit van onze banken. Bij de aanschaf van een UrbanSofa ontvangt u een certificaat, daarnaast ontvangt u geheel gratis 3 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de productfolder voor meer informatie. Uiteraard mag u ook geheel vrijblijvend onze showroom komen bekijken, of contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het vinden van de juiste, passende Sofa.

 

 

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786