Moderne meubels

Op zoek naar moderne meubels?

Als je houdt van moderne meubels, ben je bij meubelcity.nl aan het goede adres. In deze winkel vind je meubilair zoals fauteuils en banken, waar je heerlijk op kunt zitten. Ook bieden wij veel meubels om je spullen op te bergen, zoals dressoirs en allerlei soorten kasten. Voor tv-meubels en divere typen tafels kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Tevens hebben we een goed assortiment bedden voor je waarin je lekker kunt slapen én die er ook nog eens heel mooi uitzien. Want functionaliteit en uitstraling zijn allebei ontzettend belangrijk als het gaat om meubels.

Moderne meubels voor elk interieur

Modern meubilairkent een strakke vormgeving met duidelijke lijnen en een minimalistisch design. De materialen zijn vaak van een luxe kwaliteit. Je kunt ervoor kiezen om je gehele huis modern in te richten, maar je kunt ook verschillende stijlen mixen. Moderne, strakke meubels samen met vintage of landelijke elementen kunnen zorgen voor een hele speelse en persoonlijke inrichting. Het is helemaal aan jou waar jij je prettig bij voelt en wat het beste bij jou past.

Materiaal en kleur

Niet alleen de vormgeving, ook het materiaal bepaalt veel van de uitstraling van een meubelstuk. Zo zal een hoogglans dressoir een meer eigentijdse look geven en een dressoir van eikenhout een wat warmere. Wat vind jij belangrijk in jouw interieur? Je kunt voor een wit, glanzend en moderne inrichting gaan of juist je voorkeur voor modern design combineren met het gebruik van hout als materiaal. Een leren bank is de modernste optie voor je huis. Bij een natuurlijk kleur leer in een bruine tint bereik je echter een heel ander effect dan als je gaat voor zwart of wit. Neem snel eens een kijkje op meubelcity.nl en ontdek van welke meubels jouw hart sneller gaat kloppen.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786