Barbanken online bestellen bij Meubelcity.nl
Bezorgd
Gratis thuis bezorgd
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom

Prijs

tot

Categorie

Merk

Materiaal

Kleur

Breedte (cm)

Zithoogte (cm)

Zitdiepte (cm)

Diepte (cm)

Hoogte (cm)

Barbanken

We hebben bij Meubelcity ook een barbank, deze is een stuk hoger dan de eetkamerbank. Deze barbanken kunnen erg goed gecombineerd worden met barstoelen Vasco, leverbaar in 4 kleuren en in de maten 110 cm en 130 cm. U kunt de barbanken aan een bartafel zetten of aan de bar van de keuken. De ideale hoogte voor de bartafel bij deze barbank is rond de 95 cm. Kom langs in onze showroom van 2500m² in Soest gelegen tussen Utrecht en Amersfoort, of bekijk snel ons assortiment betaalbare barbanken op Meubelcity.nl en shop online!

8 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Garantie en betaling van de meubels. Indien u al eerder een bestelling heeft geplaatst bij Meubelcity, dan heeft u vast al ervaren dat service een belangrijk onderdeel is van onze dienstverlening. Wij zijn aangesloten bij het CBW voor woonwinkels, wat inhoud dat u verzekerd bent van de aankoop in onze winkel of online. Bovendien werken wij alleen met zeer betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL,  Klarna en PayPal. Zo garanderen wij dat het (online) kopen bij Meubelcity een plezierige ervaring wordt.

De levering van uw meubels. Wij bezorgen zelf gratis al onze meubels en bellen u als dit staat ingepland, zo weet u altijd wanneer wij komen. Wilt u graag meer informatie of heeft een specifieke vraag over een product?  Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op telefonisch via 035-601 57 86, via onze chat rechts onderaan of mail naar info@meubelcity.nl.