Tafels Breda

De tafel Breda is een centrale blikvanger in elke woonkamer! Bij meubelcity vindt u diverse items voor elk interieur, van een glazen tafel Breda tot een landelijke tafel, zo is er voor elke woonstijl een geschikt exemplaar te vinden.

Soorten tafels Breda 
 

Kiest u voor een tafel Breda in uw interieur voor het plaatsen van hapjes en drankjes? Of juist op zoek naar een design exemplaar voor het stijlvol tonen van de mooiste decoratie? Tafels Breda kunnen verschillende functies in uw interieur hebben, zo kunt u een tafel Breda kiezen met functionele opbergruimte. Handig voor het opbergen van bijvoorbeeld tijdschriften, boeken en afstandsbedieningen. Of kies voor een tafel Breda met wielen, zodat u deze eenvoudig verplaatst binnen uw interieur.
In de zoektocht naar een de perfecte tafel Breda voor de woonkamer dient u met verschillende punten rekening te houden. Past de tafel Breda qua afmetingen in het interieur? En welk materiaal heeft de voorkeur? Uiteraard is het ook van belang dat de tafel Breda bij uw bank past. Bij meubelcity vindt u zowel ronde als vierkante tafels Breda . Tafels die geschikt zijn voor elk interieur, van modern tot klassiek.

Garantie en service
 

U kunt ten aller tijden advies krijgen van een van onze adviseurs. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste trends.
Onze meubels worden bijna allemaal geproduceerd in onze eigen fabrieken in Oost-Europa.
Dit genereerde kwalitatief gunstige prijs/kwaliteit verhouding aangezien wij ook zelf de kwaliteit testen uitvoeren. Doordat wij de productie in eigen beheer houden hebben andere bedrijven geen invloed op de prijs of kwaliteit, hierdoor bent u verzekerd van een lage prijs en een topkwaliteit.

Tevens zijn wij een cbw-erkend bedrijf en heeft elk product 3 jaar garantie.
Naast deze garantie zijn ook alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over het (aan)betalen, annulering de levertijd en de levering zelf.
Alle producten worden ook gratis thuisbezorgd en u heeft de mogelijkheid om pas  ná levering te betalen.
In onze showroom te Soest kunt u de tafels Breda zelf bekijken en ook staan onze adviseurs u graag te woord. Voor vragen aan onze  meubel specialist kunt u via 035-6015786 contact op nemen.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786