Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Boomstamtafels

Prijs

tot

Categorie

Vorm

Merk

Materiaal

Kleur

Breedte (cm)

Diepte (cm)

Hoogte (cm)

Boomstamtafels

Bij Meubelcity hebben we meerdere modellen en soorten boomstamtafels in het assortiment. Deze tafels zijn gemaakt met zijkanten uit boomstammen, waarbij op de buitenste planken op de lange zijde alleen het schors is verwijderd. Zo krijgt u een onregelmatige en natuurlijke vorm. We hebben boomstamtafels die uit diverse delen worden gemaakt, maar ook boomstamtafels uit een heel deel. Dit zijn de Suar eettafels die wij in het assortiment hebben. Elke boomstamtafel is uniek in vorm, kleur, en uitstraling. Het kan zijn dat het ene blad meer noesten vertoond dan het ander en dat de zijkanten van het blad zeer verschillend zijn, dat maakt de boomstamtafel uniek! Wij hebben boomstamtafels van het merk Toff van Tower Living en van UrbanSofa in ons assortiment. Kom langs in onze showroom van 2500m² in Soest gelegen tussen Utrecht en Amersfoort, of bekijk snel ons assortiment betaalbare kloostertafels op Meubelcity.nl en shop online!

35 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Garantie en betaling van de meubels. Indien u al eerder een bestelling heeft geplaatst bij Meubelcity, dan heeft u vast al ervaren dat service een belangrijk onderdeel is van onze dienstverlening. Wij zijn aangesloten bij het CBW voor woonwinkels, wat inhoud dat u verzekerd bent van de aankoop in onze winkel of online. Bovendien werken wij alleen met zeer betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL,  Klarna en PayPal. Zo garanderen wij dat het (online) kopen bij Meubelcity een plezierige ervaring wordt.

De levering van uw meubels. Wij bezorgen zelf gratis al onze meubels en bellen u als dit staat ingepland, zo weet u altijd wanneer wij komen. Wilt u graag meer informatie of heeft een specifieke vraag over een product?  Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op telefonisch via 035-601 57 86, via onze chat rechts onderaan of mail naar info@meubelcity.nl.