Teak boekenkasten Assen

Een Teak boekenkasten Assen in de woonkamer is al lang niet meer ouderwets, sterker nog, dit is weer helemaal terug in de moderne tijd. Een kleine bibliotheek in uw woonruimte straalt intelligentie uit, en staat erg chique.
U kunt een Teak boekenkasten Assen ook in het midden van uw woning plaatsen zodat er een scheiding ontstaat en twee unieke leefruimtes creëert. Een mooie Teak boekenkasten Assen is onmisbaar in uw interieur wanneer u van lezen of het verzamelen van boeken houdt. Teak boekenkasten Assen  zijn naast functioneel ook bedoeld om uw woonkamer of kantoor te sieren. Hiervoor hebben wij een groot assortiment aan Teak boekenkasten Assen in allerlei verschillende formaten en kleuren.

Soorten Teak boekenkasten Assen

Bij Meubelcity is het aanbod Teak boekenkasten Assen zeer ruim. We hebben kleine Teak boekenkasten Assen en exemplaren die bijna tot het plafond reiken.
De kleine Teak boekenkasten Assen dienen overigens ook als kleine tafel om bijvoorbeeld fotolijsten op te zetten en kaarsjes. Bij bepaalde grote kasten hebben we ook een traditioneel, bijpassende ladder bij, dit is al een eeuwenoud concept en brengt u in nostalgische sferen.
We hebben kasten die helemaal open zijn, zodat u er omheen kunt lopen en dus ideaal is om midden in uw woonkamer te zetten. Ook hebben we Teak boekenkasten Assen die gewoon dicht zijn en deurtjes hebben. Dit is natuurlijk praktisch als uw interieur van zichzelf wat chaotisch oogt. Zo neemt u de drukke aanzicht iets af wanneer u een Teak boekenkasten Assen heeft waarvan de deurtjes dicht zijn.
Uiteraard hebben we ook de klassieke half open boeken kast zonder deurtjes. Hier hebben we weer modellen van met extra lades.
Voor iedereen is er een ultieme Teak boekenkasten Assen die voldoet aan uw persoonlijke woonwens.

Materiaal en kleuren
 

Of u nou een klassiek interieur heeft of juist een modern interieur anno 2016. Bij Meubelcity is er genoeg keuze in on assortiment.
Het populaire grenen is nog steeds erg in trek en past bij elk soort mogelijk interieur. Massief hout is een echte eyecatcher in een klassieke woonruimte maar kan ook goed gecombineerd worden met een modern interieur.
Daarnaast hebben we ook nog teak hout en eikenhout, ook nog steeds sterk, mooi en zeer geliefd materiaal.

Service en kwaliteit
 

Meubelcity produceert uw meubilair in haar eigen fabrieken in Oost-Europa. Hier worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en deze kwaliteitstesten voeren wij zelf uit.
U kunt eenvoudig online u meubilair bestellen, deze worden altijd gratis bij u thuis bezorgt.
Ook bent u verzekerd van standaard 3 jaar garantie. Wilt u eerst wat Teak boekenkasten Assen bekijken voordat u een keuze maakt? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in soest.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786