Teak dressoirs Purmerend

Een teak dressoir Purmerend  kunt u uitstekend gebruiken als extra opberg meubel binnen uw woonkamer, slaapkamer en/of studeerkamer. Ons uitgebreide assortiment teak dressoir Purmerend s is te verkrijgen in diverse afmetingen, materialen en kleuren, zo vindt u vast een exemplaar die perfect aansluit bij uw wensen en de rest van uw interieur.

Welk teak dressoir Purmerend is geschikt voor mijn interieur?

Eiken teak dressoir Purmerend s als tv-meubel of voor het tonen van decoratie.
Wist u dat een teak dressoir Purmerend als sinds de Middeleeuwen haar bestaansrecht kent? Het werd gezien als pronkstuk in de kamer en kon niet mooi genoeg zijn. Teak dressoirs bestaan uit lades, kastjes of open vakken en worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt als vervanger voor tv meubels. Of plaats de mooiste accessoires op de teak dressoir Purmerend kast, zoals foto lijsten, vazen of kaarsen. Met een prachtige spiegel of schilderij boven het teak dressoir Purmerend creëert u extra sfeer. Maak het helemaal af met extra verlichting door het plaatsen van een lamp. Naast dat een teak dressoir Purmerend er stijlvol uitziet, dient het ook nog als opbergruimte voor al uw spullen. Teak dressoirs mogen gezien worden binnen de woonkamer, eetkamer of slaapkamer!

U vindt bij ons tal van mogelijkheden voor het perfecte teak dressoir Purmerend voor u! Maar wat past er nu het beste bij uw woonstijl? Er zijn diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een eiken of teak teak dressoir Purmerend . Met glazen deuren, open delen of lades. Een zwevend teak dressoir Purmerend staat prachtig in een moderne inrichting.

Garantie en service
 

U kunt ten aller tijden advies krijgen van een van onze adviseurs. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste trends.
Onze meubels worden bijna allemaal geproduceerd in onze eigen fabrieken in Oost-Europa.
Dit genereerde kwalitatief gunstige prijs/kwaliteit verhouding aangezien wij ook zelf de kwaliteit testen uitvoeren. Doordat wij de productie in eigen beheer houden hebben andere bedrijven geen invloed op de prijs of kwaliteit, hierdoor bent u verzekerd van een lage prijs en een topkwaliteit.
Tevens zijn wij een cbw-erkend bedrijf en heeft elk product 3 jaar garantie.
Naast deze garantie zijn ook alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over het (aan)betalen, annulering de levertijd en de levering zelf.
Alle producten worden ook gratis thuisbezorgd en u heeft de mogelijkheid om pas  ná levering te betalen.
In onze showroom te Soest kunt u de teak dressoir Purmerend zelf bekijken en ook staan onze adviseurs u graag te woord. Voor vragen aan onze  meubel specialist kunt u via 035-6015786 contact op nemen.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786