Teak kloostertafels Hengelo

De teak kloostertafel stamt uit de middeleeuwen en brengt dus een stukje geschiedenis in uw huis. Deze tafels waren standaard aanwezig in vele kloosters en kastelen. Vandaar dat de kloostertafel ook wel kasteeltafels wordt genoemd. De teak kloostertafel is vooral de laatste jaren erg populair geworden. De uitstraling is stoer, sfeervol en robuust. Steeds meer keukens en woonkamers zijn voorzien van deze robuuste tafel. Een echte authentieke, stoere eettafel om urenlang aan te zitten. Gewoon om aan te dineren, de krant te lezen, voor het voeren van een goed gesprek of om aan te werken. U vindt teak kloostertafels Hengelo in alle soorten en maten, van klein tot groot. Voor elke interieur is er wel een passend model te vinden die aan uw wensen voldoet. Kenmerkend voor deze tafel zijn de robuuste zware kolompoten en een dik tafelblad. Een teak kloostertafel vindt u in allerlei soorten houtsoorten en met of zonder tussenbalk. Een teak kloostertafel zal door zijn constructie en duurzaam materiaal jarenlang meegaan, u kunt dus optimaal genieten van uw kloostertafel.

Teak kloostertafels bij Meubelcity

Bij Meubelcity vindt u de mooiste en beste betaalbare teak kloostertafels Hengelo van Nederland. Wij ontwerpen, produceren en importeren kwalitatief en betaalbare teak kloostertafels Hengelo in elke stijl. Kortom met deze stoere en robuuste tafel kunt u elke kant op. Bekijk online onze modellen of bezoek onze showroom.

Direct uit voorraad of geheel op maat

De meeste teak kloostertafels Hengelo  zijn direct uit voorraad leverbaar. Naast onze voorraad teak kloostertafels Hengelo is het ook mogelijk een tafel geheel op maat te laten maken. U kiest dan zelf de maat, houtsoort, behandeling etc. De mogelijkheden zijn eindeloos en naar uw wensen aan te passen. Kiest u voor een kloostertafel afgewerkt met olie ter bescherming van vuil en vlekken of kiest u liever voor een authentieke uitstraling en laat u het hout onbewerkt? Elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling. Wij plaatsen regelmatig nieuwe modellen toe aan onze collectie, dus houdt onze website goed in de gaten.

Een teak kloostertafel met bijpassende eetkamerstoelen

Een teak kloostertafel is pas echt af met bijpassende eetkamerstoelen. Bij Meubelcity leveren wij uiteraard vele soorten bijpassende eetkamerstoelen. In onze webshop kunt u ons uitgebreide aanbod stoelen bekijken. Meer weten over de teak kloostertafels Hengelo die wij u kunnen aanbieden of bijpassende eetkamerstoelen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze collega’s. Wij staan u graag te woord.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786