Teak ladekasten Amsterdam

Teak ladekasten Amsterdam zijn kasten voorzien van lades. Het gaat over het algemeen over minimaal drie lades. Deze teak ladekasten zijn handig, omdat je er veel in kunt opbergen. Ook kun je een ladekast juist als organiser gebruiken. Vul de lades met mandjes voor specifieke spullen of bepaal in welke lade wat thuis hoort en zo raak je nooit meer spullen kwijt. Maar uiteraard is het uiterlijk van de ladekast ook belangrijk. Teak ladekasten Amsterdam kun je door zijn multifunctionaliteit in elke ruimte van het huis plaatsen en naar kijken. Je vindt bij ons zowel ruime als compacte uitvoeringen.

Teak ladekasten Amsterdam: hoog, laag, breed of smal we hebben ze allemaal
 

Het aanbod teak ladekasten is groot, we hebben teak ladekasten in verschillende maten en stijlen. Kies een ladekast die bij je garderobekast past of 1 die je overal in je woning kan gebruiken. Een lage ladekast is ideaal als je er nog iets op wilt zetten. Een verzameling vazen, een stapel tijdschriften of wat dacht je van een grote vaas? Met een lage kast kun je alle kanten op. Of kiest uw liever voor een hoog model ladekast U, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een hoog model betekend meerdere lades en dus ook meer opbergruimte.

Zorg dat je ladekast goed te combineren is met andere kasten in je kamer. Kies hetzelfde materiaal, maar ook ongeveer dezelfde breedte- en diepte maat, waardoor je kamer eenheid uitstraalt. Kom langs en bekijk direct welke ladekast jij mooi vindt! 

Garantie en service

U kunt ten aller tijden advies krijgen van een van onze adviseurs. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste trends.
Onze meubels worden bijna allemaal geproduceerd in onze eigen fabrieken in Oost-Europa.
Dit genereerde kwalitatief gunstige prijs/kwaliteit verhouding aangezien wij ook zelf de kwaliteit testen uitvoeren. Doordat wij de productie in eigen beheer houden hebben andere bedrijven geen invloed op de prijs of kwaliteit, hierdoor bent u verzekerd van een lage prijs en een topkwaliteit.
Tevens zijn wij een cbw-erkend bedrijf en heeft elk product 3 jaar garantie.
Naast deze garantie zijn ook alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over het (aan)betalen, annulering de levertijd en de levering zelf.
Alle producten worden ook gratis thuisbezorgd en u heeft de mogelijkheid om pas  ná levering te betalen.
In onze showroom te Soest kunt u de teak ladekasten zelf bekijken en ook staan onze adviseurs u graag te woord. Voor vragen aan onze  meubel specialist kunt u via 035-6015786 contact op nemen.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786