Teak meubels Wijchen

Teakhouten meubelen Wijchen zijn gemakkelijk in het onderhoud en zorgen voor een gezellige sfeer in huis en tuin. U kunt bij ons terecht voor al uw teak meubels: tafels, kasten, dressoirs, tv-meubels, stoelen en nog veel meer. Al onze teak meubels zijn gemaakt van eerste kwaliteit massief teakhout, Voor ons is het zeer belangrijk dat wij u een kwalitatief hoogwaardig product kunnen leveren waarvan u nog vele jaren kunt genieten.

Onderhoud van teak meubels Wijchen

Afhankelijk van het type meubel en de gewenste uitstraling. Zoveel mensen, zoveel wensen. Teak hoeft in principe niet behandeld te worden. Een teak tafel kan heel erg goed tegen bijvoorbeeld water, koffie etc. Indien er toch kringen zijn ingetrokken eventjes met wat schuurpapier licht opschuren en klaar. Groene zeep is ook een prima middel voor teak tafels Wijchen! Zo nu en dan een sopje maken en je tafel verkleurd bijna niet en is makkelijk in het onderhoud. Daarnaast kan er nog altijd een meubelolie of woodfix op gedaan worden. Teak kasten, dressoirs, tv-meubels hoeft eigenlijk ook niks op gedaan te worden. Zo vaak zal er niet op geknoeid worden.

Garantie en service

Door de ruime keuze aan teak meubels Wijchen begrijpen we dat het lastig kan zijn een geschikt exemplaar te vinden. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Daarom helpen onze adviseurs u graag met het zoeken van de juiste model voor u!
Onze meubels worden bijna allemaal geproduceerd in onze eigen fabrieken in Oost-Europa.
Dit genereerde kwalitatief gunstige prijs/kwaliteit verhouding aangezien wij ook zelf de kwaliteitstesten uitvoeren. Doordat wij de productie in eigen beheer houden hebben andere bedrijven geen invloed op de prijs of kwaliteit, hierdoor bent u verzekerd van een lage prijs en een topkwaliteit.
Tevens zijn wij een cbw-erkend bedrijf en heeft elk product 3 jaar garantie.
Naast deze garantie zijn ook alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over het (aan)betalen, annulering de levertijd en de levering zelf.
Alle producten worden ook gratis thuisbezorgd en u heeft de mogelijkheid om pas  ná levering te betalen.
In onze showroom te Soest kunt u de teak meubels Wijchen zelf bekijken en ook staan onze adviseurs u graag te woord. Voor vragen aan onze  meubelspecialist kunt u via 035-6015786 contact op nemen

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786