Zwevend TV meubel

De tv is bij vele mensen het centrale punt in de woonkamer. Een bijpassende en mooie onder andere zwevend TV meubel is dan ook erg belangrijk. Een TV meubel is onder andere handig om een tv op te plaatsen maar kan tevens gebruikt worden als opbergruimte, denk aan een dvd speler, uw spelcomputer of radio. Meubelcity beschikt over een groot aanbod TV meubels: van een zwevend tv-meubel tot staand, van traditioneel, strak tot landelijk bij ons vindt u het allemaal. Op zoek naar een zwevend TV meubel? Bekijk onze modellen op de website of kom gerust onze showroom bekijken.

Zwevend TV MEUBEL IN verschillende stijlen en kleuren

Een zwevend TV meubel is beschikbaar in diverse stijlen en kleuren. Kiest u voor klassiek of landelijk dan zou een houten tv-meubel goed bij uw interieur passen. Of wat dacht u van een design of moderne sfeer dan zou een hoogglans TV meubel goed bij uw interieur passen. De tv-meubels zijn er in wit maar ook in frisse kleuren beschikbaar; zoals felrood en lichtblauw.

ZWEVEND TV MEUBEL

Op zoek naar een zwevend TV meubel dan bent u bij Meubelcity aan het juiste adres. Eenzwevend TV meubel bevestigd u aan de muur hiermee komt de meubel los van de grond en dus geen poten nodig heeft. Zo krijgt uw interieur een moderne sfeer. Bij Meubelcity heeft u een ruime keuze aan zwevende tv-meubels en kunt u zelf de keuze maken uit uiteenlopende kleuren. Wilt u meer informatie betreffende zwevende tv-meubels? Neem dan gerust contact op met één van onze collega’s. Wij staan u graag te woord en adviseren u waar mogelijk.

 

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786