Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom

Prijs

tot

Categorie

Merk

Breedte (cm)

Diepte (cm)

Hoogte (cm)

Kasten

Meubelcity heeft een zeer ruime assortiment kasten van het merk Tower Living, Richmond Interiors en van der Drift maatwerk meubels. Wij hebben verschillende soorten kasten in de collectie waaronder boekenkasten, buffetkasten, dressoirs, ladekasten, meidenkasten, opbergkasten, spekkasten, tv meubels, vakkenkasten, vitrinekasten, wijnkasten en wandrekken. We hebben dit in diverse houtsoorten waaronder acaciahout, eikenhout, mangohout, teakhout en grenenhout, ook hebben we veel kasten die gecombineerd zijn met beton met hout of metaal met hout. Het gehele assortiment kasten dat Meubelcity.nl aanbiedt is ook online te bestellen via onze webshop. Meubelcity.nl is de online meubelspeciaalzaak, maar heeft daarnaast ook een showroom van ruim 2500m²  in Soest tussen Utrecht en Amersfoort. Kom langs of bekijk snel ons assortiment betaalbare kasten op Meubelcity.nl en shop online!

386 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Garantie en betaling van de meubels. Indien u al eerder een bestelling heeft geplaatst bij Meubelcity, dan heeft u vast al ervaren dat service een belangrijk onderdeel is van onze dienstverlening. Wij zijn aangesloten bij het CBW voor woonwinkels, wat inhoud dat u verzekerd bent van de aankoop in onze winkel of online. Bovendien werken wij alleen met zeer betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL,  Klarna en PayPal. Zo garanderen wij dat het (online) kopen bij Meubelcity een plezierige ervaring wordt.

De levering van uw meubels. Wij bezorgen zelf gratis al onze meubels en bellen u als dit staat ingepland, zo weet u altijd wanneer wij komen. Wilt u graag meer informatie of heeft een specifieke vraag over een product?  Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op telefonisch via 035-601 57 86, via onze chat rechts onderaan of mail naar info@meubelcity.nl.