Kasten online bestellen bij Meubelcity.nl
Bezorgd
Gratis thuis bezorgd
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom

Prijs

tot

Merk

Materiaal

Kleur

Stijl

Breedte (cm)

Kasten

Meubelcity heeft een zeer ruime assortiment kasten die afkomstig zijn van diverse interieur leveranciers. Wij hebben verschillende soorten kasten in de collectie: Boekenkasten, Buffetkasten, Kabinetten, Commodes, Ladekasten, Meidenkasten, Spekkasten, Vitrinekasten en Wijnkasten. Het gehele assortiment kasten dat Meubelcity.nl aanbiedt is online te bestellen.

Meubelcity.nl is een online meubelspeciaalzaak, maar heeft daarnaast ook een winkel te Soest waar u binnen kunt lopen om verschillende kasten te zien die ook online op onze website worden aangeboden. Zo bent u altijd van harte welkom in onze winkels en profiteert u van de online prijzen voor kasten. Uw kasten kopen was nog nooit zo makkelijk als bij meubelcity. Tevens snappen wij dat u graag een goed gevoel wilt wanneer u besluit over te gaan tot een online aankoop voor kasten. Daarom geven wij u tevens 2 jaar CBW garantie op al onze kasten. Wist u dat al onze kasten met de hoogste kwaliteit en zorg zijn gecreëerd?

310 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Kasten met de hoogste kwaliteit!
Alle kasten die wij op onze website hebben staan zijn met zorg behandeld en hiervoor hebben wij alleen de beste houtsoorten gebruikt. Met mooie zichtbare details en een sfeervolle look maken deze kasten uniek in hun soort. De meeste van onze kasten importeren wij uit Oost-Europa uit onze eigen fabrieken wat er voor zorgt dat wij u altijd de laagste prijs kunnen bieden. U kunt elke kast online bestellen maar u kunt ook een groot deel van de kasten bezichtigen in ons filiaal te Soest.  Wij verwelkomen en helpen u hier graag onder het gemak van een bakje koffie of thee.

Ruime collectie kasten tegen een betaalbare prijs
Wij bieden u een collectie kasten aan tegen de beste prijs. Ons assortiment kasten is groot. Wij verkopen mooie boekenkasten met schuifdeuren en normale deuren (Ook zijn hier vaak laden en open vakken in verwerkt. Ook hebben wij prachtige en sfeervolle buffetkasten en vitrinekasten. Deze kasten zijn wat groter dan de rest van de kasten collectie en is vaak uitgevoerd met talloze mooie functies. Verder hebben we een mooie collectie ladekasten tot en met over de 20 laden. U kent het wel, u heeft veel spullen in huis maar geen plek om dit op te bergen. Een ladekast is hier de perfecte oplossing voor! Ook hebben we een mooi assortiment met Meidenkasten. Perfect om kleding of klein spul in op te bergen. En als laatste hebben wij voor de wijnliefhebbers onder ons een collectie met wijnkasten. Deze wijnkasten beschikken over mooie gevormde wijnvakken waar u gemakkelijk flessen wijn in kwijt kunt. Zoals u ziet heeft Meubelcity voor alles wat in hun assortiment! Let op, wij hebben bij sommige kasten meerdere kleur mogelijkheden, u kunt bij de kasten onderaan de kleur selecteren om het product op de juiste manier te kunnen bestellen.

Levering van uw kasten
Wanneer u een van onze mooie kasten heeft gekozen en besteld word deze bestelling door ons direct in behandeling genomen. De levertijd die bij de kasten zelf op onze website staan word hierbij ook aangehouden. Wanneer de bestelling door ons is verwerkt ontvangt u van ons een email met een leverweek hier in. De leverweek is de week waarin de kasten bij u geleverd word. Wij hebben voor alle kasten die wij verkopen een eigen chauffeur in huis die dit bezorgd. Wij zullen na dat u de mail heeft ontvangen nog telefonisch contact met u opnemen om een exacte dag en tijd met u af te spreken. Zo kunt u rekening houden wanneer uw meubelen geleverd worden en komt u niet voor onverwachte lever dagen te staan.