Tafels online bestellen bij Meubelcity.nl

Prijs

tot

Afmetingen

Maten

Kleur

Diameter

Stijl

Houtsoort

Tafels

Tafels in een breed assortiment. Breed, smal, hoog of laag met lades. Uitgevoerd in grenen oud Teak, Teak Eiken en in Acacia verkrijgbaar in de kleuren White Wash, Wit, Creme, Handgeschilderd Koloniaal, Koffiebruin, Naturel Grey, Pole Grey, Zwart, Grijs en natuurlijk met of zonder manden! Bij ons kunt u alle tafels online bestellen en u betaald hierbij geen verzendkosten! Onze tafels zullen sfeervol staan in ieder interieur. Online oriënteren en bestellen kunt u bij Meubelcity.nl.

Waarom tafels bestellen bij Meubelcity?
Meubelcity.nl de is online web winkel voor al uw meubelen. Wij importeren onze tafels grotendeels uit onze eigen fabriek in Oost-Europa. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat alle tafels die bij ons op de website staan de laagste prijs hebben. U wilt natuurlijk een goed gevoel hebben bij een aankoop voor uw interieur. Daarom zijn wij lid van het CBW en kunnen wij u gratis op al onze tafels 3 jaar CBW garantie bieden.

239 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Tafels met kwaliteit en een sfeervolle look!
Alle tafels van Meubelcity hebben hoge kwaliteit. Dit komt omdat wij naar verschillende aspecten hebben gekeken bij het creëren van deze tafels. Wij hebben enkel en alleen de beste en fijnste hout soorten gebruikt bij onze tafels. Ook hebben wij rekening gehouden met verschillende smaken en dus ook verschillende stijlen meubels. Of u nou tafels met een landelijk design of een modern design zoekt, Meubelcity heeft voor u alles in het assortiment. Wilt u liever de tafels eerst zien voordat u een bestelling plaatst? Kom dan gerust eens langs in ons filiaal te Soest. Wij verwelkomen u hier hartelijk onder het genot van een bakje thee of koffie.

Grootste collectie tafels tegen de allerbeste prijs
Het assortiment tafels van Meubelcity is groot. Omdat wij grotendeels onze tafels zelf importeren kunnen wij er voor zorgen dat u nooit teveel betaald en voordelig uit bent. Wij hebben verschillende soorten tafels in onze collectie. Zo hebben wij voor mooie bijzettafels die vaak uitgevoerd zijn met 1 of meerdere laden en met mooie details als strakke blokpoten zijn uitgevoerd. Ook hebben wij een van de grootste collectie eettafels in diverse maten die op kunnen lopen tot wel 3 meter in de lengte. Onze eettafels worden niet gemonteerd geleverd, enkel en alleen de poten zult u zelf monteren maar hiervoor is een montage sleutel meegeleverd. Voor degene die graag hun doorgang naar hun woonkamer, eetkamer of slaapkamer willen aanpassen hebben wij prachtige haltafels. Deze tafels nemen vaak weinig ruimte in beslag maar zullen een goede toevoeging zijn voor uw interieur. Voor de liefhebber onder onze hebben wij ook kloostertafels die een sfeer afgeven die in ieders interieur een toegevoegde waarde kan hebben. Onze meest bekeken tafels zijn de Salontafels. Een grote collectie tafels in talloze uitvoeringen. U kunt alle tafels online bestellen dus waar wacht u nog op!

Levering van uw tafels
U heeft bij Meubelcity een of meerdere tafels besteld, maar hoe gaat dit nu verder in zijn werking? Simpel. Wanneer de bestelling bij Meubelcity binnenkomt word deze vrijwel direct in behandeling genomen. Wij zorgen er voor dat de tafel of in voorraad komt. Wanneer dit gebeurd is zullen wij de tafel controleren of deze in goede staat is en er geen dingen mankeren aan de tafel. Wanneer deze controle gebeurd is word de tafel verpakt (Vaak al gemonteerd, enkel alleen de poten dienen zelf gemonteerd te worden) en ingeplant bij onze externe transporteur. Wij sturen u hierna en mail met een leverweek hierin. In deze leverweek zal onze externe vervoerder u opbellen om een afspraak te maken voor de levering van uw tafel. Hierbij word u gevraagd naar een passende dag + tijdstip om de levering van uw kast in te plannen. Zo komt u niet voor onverwachte levertijden en dagen te staan. Online shop gemak!

Heeft u meer vragen over onze tafels of het bestellen van een tafel? Neem dan gerust contact op per mail of telefoon!