Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Accessoires

Prijs

tot

Categorie

Gebruikstaat

Vorm

Merk

Materiaal

Kleur

Breedte (cm)

Zithoogte (cm)

Diepte (cm)

Hoogte (cm)

Geschikt voor

Soort

Accessoires & Onderhoud

Op deze pagina vind u alles wat met accessoires te maken kan hebben voor meubels, denk hierbij aan kleinmeubelen, krukjes, kussens, plaids, schilderijen, klokken, decoratie, vloerkleden en onderhoudsproducten voor de meubelen. Hang een prachtig schilderij aan de wand gecombineerd met een warm vloerkleed, we hebben zelfs vloerkleden voor buiten bij de lounge set! naast de styling van de woonkamer hebben wij ook diverse onderhoudsmiddelen voor houten tafels, houten kasten en stoffen meubels. Omdat wij al deze artikelen verzenden met een extern bedrijf, kan er alleen met Ideal betaald worden. Meubelcity.nl is de online meubelspeciaalzaak, maar heeft daarnaast ook een showroom van ruim 2500m²  in Soest tussen Utrecht en Amersfoort. Kom langs of bekijk snel ons assortiment op Meubelcity.nl en shop online!

 

521 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Garantie en betaling van de meubels. Indien u al eerder een bestelling heeft geplaatst bij Meubelcity, dan heeft u vast al ervaren dat service een belangrijk onderdeel is van onze dienstverlening. Wij zijn aangesloten bij het CBW voor woonwinkels, wat inhoud dat u verzekerd bent van de aankoop in onze winkel of online. Bovendien werken wij alleen met zeer betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL,  Klarna en PayPal. Zo garanderen wij dat het (online) kopen bij Meubelcity een plezierige ervaring wordt.

Wilt u graag meer informatie of heeft een specifieke vraag over een product?  Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op telefonisch via 035-601 57 86, via onze chat rechts onderaan of mail naar info@meubelcity.nl.