Bankstellen Naarden

Bent u opzoek naar een bankstel Naarden om uw woonkamer compleet te maken?
Meubelcity biedt  40 % korting op alle bankstellen Naarden! Dit varieert van stoffen tot echt lederen exemplaren. Klassiek, landelijk, modern of een design interieur, ons brede aanbod heeft diverse kleuren en maten. Of u nou op zoek bent naar een 2-zits, loungebank, hoekbank of een complete zithoek, voor elke woonstijl is wel een bankstel Naarden te vinden.

Customizen bankstellen Naarden

Bij meubelcity kunt u goedkoop uw bankstel samenstellen naar uw woonwens.
Naast een één, 2 of 3-zits kunt u ook een complete zithoek bestellen. Voor extra zitcomfort zijn veel banken Naarden ook uitgerust met een longchair waarvan die links of rechts geplaatst kan worden. De verschillende elementen die u kunt samenstellen zorgen voor optimaal gebruik van uw woonkamer.
Het materiaal en de kleuren zijn ook samen te stellen naar uw interieur, van een stoffen exemplaar tot een leren bank met een gecapitonneerde rug.
Hiermee kunt u eindeloos variëren tot het bankstel naar uw persoonlijke wens.
U kunt naast uw samengestelde bankstel ook extra hoofdkussens bestellen of een bijpassend fauteuil wat het plaatje helemaal afmaakt.

Kwaliteit
 

Naast de goede service en vele mogelijkheden voeren wij zelf ook de kwaliteitscontroles uit.
Dit doen wij om zeker te weten dat onze goedkope bankstellen Naarden aan onze hoge eisen voldoen. Alle bankstellen Naarden in ons assortiment hebben een uitstekend zitcomfort en de hoge kwaliteit is aanzienlijk.
In onze eigen fabrieken in Oost-Europa worden veel van onze bankstellen Naarden geproduceerd.
Hierdoor kunnen wij lage prijzen garanderen en kunnen wij snel inspelen op de nieuwste trends.

Online bestellen
 

U kunt eenvoudig het bankstel naar uw smaak en interieur bestellen via onze webshop.
Hier kunt u alle specificaties bestuderen bij de productinformatie. Hier staan bijvoorbeeld ook alle afmetingen in en welke kleuren er leverbaar zijn.
Ook wordt u hier gewezen op een bepaalde levertijd en van welk materiaal de bank is gemaakt.

De ideale bankstellen
 

Alle modellen van Meubelcity zijn zorgvuldig geselecteerd op zitcomfort en kwaliteit en garanderen de laagste prijs.
U wilt het ideale bankstel vinden? U bent van harte welkom in onze showroom te Soest waar u veel van onze bankstellen Naarden in het echt kan uitproberen. Voor elk budget is er een mogelijkheid en een hoge kwaliteit staat garant.
Ook zijn wij elke zondag open van 12:00 tot 15:00.

Service

Naast de 40 % korting is er uiteraard een uitstekende serviceOp alle bankstellen Naarden zit standaard 3 jaar CBW garantie en de bezorging van uw bankstel is altijd gratis. Bij een CWB-erkende winkel staan alle regels opgenomen de van belang zijn; (aan)betalen, annulering, vervoer, levering/levertijd en garantie.

Tevens is er een mogelijkheid om bij de levering pas te betalen.
Onze telefonische klantenservice is bereikbaar vanaf woensdag t/m zondag op 035-6015786.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786