Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom

UrbanSofa® fauteuils

Een mooie fauteuil maakt je eetkamer compleet. Van klassiek tot trendy, je vindt het bij Meubelcity. Alle fauteuils kunnen worden geleverd in een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen van UrbanSofa. Van leer tot katoen er zit altijd een mooie bekleding voor je bij. Alle fauteuils van UrbanSofa zijn zelf samen te stellen, dus qua opstelling, opties, kleur en stofcollectie. UrbanSofa geeft tenminste 3 jaar fabrieksgarantie op je nieuwe meubels. Meubelcity.nl is de online meubelspeciaalzaak, maar heeft daarnaast ook een showroom van ruim 2500m² in Soest tussen Utrecht en Amersfoort. Kom langs of bekijk snel ons gehele assortiment op Meubelcity.nl en shop online!

Stel zelf uw UrbanSofa fauteuil samen

Garantie en betaling van de meubels. Indien u al eerder een bestelling heeft geplaatst bij Meubelcity, dan heeft u vast al ervaren dat service een belangrijk onderdeel is van onze dienstverlening. Wij zijn aangesloten bij het CBW voor woonwinkels, wat inhoud dat u verzekerd bent van de aankoop in onze winkel of online, Bovendien werken wij alleen met zeer betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL, Klarna en PayPal. Zo garanderen wij dat het (online) kopen bij Meubelcity een plezierige ervaring wordt.

Garantie UrbanSofa. U krijgt van UrbanSofa 3 jaar fabrieksgarantie op de meubelen na registratie via de website bij UrbanSofa. Deze garantiekaart zit bij het nieuwe meubel verpakt.

De levering van uw meubels. Wij bezorgen zelf gratis al onze meubels en bellen u als dit staat ingepland, zo weet u altijd wanneer wij komen. Wilt u graag meer informatie of heeft een specifieke vraag over een product? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op telefonisch via 035-601 57 86, via onze chat rechts onderaan of mail naar info@meubelcity.nl.