Over Meubelcity - De goedkoopste woonwinkel van Nederland!
Bezorgd
Gratis thuis bezorgd
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom

Wat is Meubelcity.nl en wat doen wij?

Bij ons bent u aan het goede adres als het gaat om jarenlange ervaring in meubels! En die jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat we u het beste tegen een lage prijs kunnen aanbieden! Meubelcity is de (web) winkel die u gemakkelijk op weg helpt bij het inrichten van uw interieur. Wij bieden u een compleet concept voor een mooie en geslaagde inrichting. En omdat al onze meubelen direct van onze eigen fabriek komen, en er dus geen tussenhandel plaatsvindt, bent u altijd gegarandeerd het voordeligst uit bij ons. Tevens krijgt u bij ons garantie tot 2 jaar op uw aankopen en bezorgen wij gratis door heel Nederland. Onze producten komen grotendeels uit onze eigen fabriek in Oost-Europa. Daar wordt met de grootste zorgvuldigheid gewerkt aan onze producten conform Europese kwaliteitseisen. Ook importeren wij meubels uit Azië en Zuid-Amerika.

Waarvoor kunt u bij Meubelcity.nl terecht?

Bij Meubelcity kunt u terecht voor bankstellen, stoelen, tafels, dressoirs en kasten. Al het hout is massief en reeds gemonteerd. U bent dus geen tijd kwijt aan het in elkaar zetten van meubelen. U kunt ze dus direct in uw huis plaatsen! Onze vestiging vindt u in Soest. Ons streven is om het u op uw gemak te maken bij een bezoek in onze showroom. Wij zullen u goed helpen onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee!

Kun je online bestellen bij Meubelcity?

Het antwoord op deze vraag is heel simpel, ja dat kan! Meubelcity.nl bied u de mogelijkheid om al onze producten online bij ons te bestellen. Tevens vragen u wij geen aanbetaling en kunt u betalen bij levering! Wij zijn ook CBW erkend, wat inhoud dat u kunt genieten van 2 jaar CBW garantie. Hierdoor heeft u ook nog eens zekerheid bij uw online aankopen!