Bankstellen online bestellen bij Meubelcity.nl
Bezorgd
Gratis thuis bezorgd
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Bankstellen

Prijs

tot

Breedte (cm)

Merk

Kleur

Toon meer

Toon minder

Model

Stijl

Bankstellen

Betaalbare bankstellen kopen
Geniet nu van 40 % korting op al onze bankstellen! Meubelcity biedt een gevarieerd aanbod bankstellen loungebanken of hoekbanken. Kies voor optimaal comfort met een kwaliteit bankstel van Meubelcity. Bekijk daarom snel ons aanbod bankstellen, hoekbanken, loungebanken en complete zithoeken.

Voordelige bankstellen maar uitstekende service
Over de garantie van uw bankstel hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Op al onze bankstellen zit namelijk standaard twee jaar CBW garantie. Bovendien is de bezorging van uw bank altijd gratis. Tevens kunt u ervoor kiezen om pas te betalen bij de levering van uw bank. Dat is de service van Meubelcity!

57 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Stel uw eigen bankstel samen
Bij Meubelcity heeft u de keuze om een complete set aan te schaffen of te kiezen voor een los bankstel. Zo kunt u zelf kiezen voor één zits, twee zits of drie zits bankstellen. Net wat het beste bij uw persoonlijke wensen past. Ook bieden wij complete zithoeken aan. Heeft u liever een aantal extra hoofdkussens? Dit is bij veel van onze banken eenvoudig bij te bestellen. Ook kunt u bij veel van onze bankstellen een keuze maken in kleuren en maten.Voor heerlijk zitcomfort zijn veel van onze banken uitgevoerd met een longchair die zowel links als rechts toe te passen is. Van een leren bank met capitonneerde rug tot een stoffen bank met longchair: bij Meubelcity staan uw wensen centraal.

Verzekerd van een kwaliteitsbankstel met korting
Aangezien veel van onze bankstellen worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Oost-Europa, hebben wij de mogelijkheid snel in te spelen op nieuwe trends en kunnen wij bovendien onze lage prijzen blijven garanderen. Ook voeren wij zelf de kwaliteitscontroles uit, zodat wij zeker weten dat de hoge eisen die wij stellen aan de kwaliteit van onze goedkope bankstellen, gewaarborgd blijft.

Kies voor perfect zitcomfort
Welk model bank u ook kiest de bankstellen van Meubelcity zijn allen zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en garanderen perfect zitcomfort maar wel tegen de laagste prijs. Indien u een bankstel graag eerst in het echt wilt zien, dan bent u van harte welkom in onze winkel in Soest. Hier staan namelijk veel van onze bankstellen opgesteld in de showroom.