TV meubels online bestellen bij Meubelcity.nl

Prijs

tot

Hoogte (cm)

Diepte (cm)

Breedte (cm)

Kleur

Toon meer

Toon minder

Stijl

Houtsoort

TV meubels

Een TV meubel die past bij uw wensen
De televisie is een centraal onderdeel van veel woonkamers. Een TV meubel beidt veel mogelijkheden in uw inrichting Zo kunt u ervoor kiezen om de televisie op aan de muur te hangen en het TV meubel onder de televisie te plaatsen maar u kunt ook de televisie direct op het meubel plaatsen. Uiteraard is een TV meubel niet alleen voor uw televisietoestel. Ook ondersteunende apparatuur zoals spelcomputers en mediaboxen moeten er een plekje kunnen vinden. De TV meubels van Meubelcity bieden genoeg plaats om de externe apparatuur op een stijlvolle manier een plek te geven.

Keuze op maat
Door het grote assortiment van Meubelcity kunt u het TV meubel kiezen dat perfect aansluit bij uw wensen. Het is bijvoorbeeld aan te raden om rekening te houden met de zitafstand van de bank ten opzichte van de televisie. Het algemene advies luidt om een afstand aan te houden van drie keer de grootte van het scherm aan te houden. Een 40 inch televisie is 102 centimeter diagonaal en dus is de ideale kijkafstand 3,2 meter. Uiteraard bent u vrij hiervan af te wijken naar eigen behoefte.

75 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Geen zorgen over garantie en levering van uw TV meubel
Indien u al eerder een bestelling heeft geplaatst bij Meubelcity, dan heeft u vast al ervaren dat service een belangrijk onderdeel is van onze dienstverlening. Uw TV meubel wordt namelijk gratis bezorgd en bovendien ontvangt u zonder extra kosten 2 jaar lang CBW garantie. Bovendien werken wij alleen met zeer betrouwbare betaalmethoden zoals PayPal en iDEAL. Zo garanderen wij dat een TV meubel kopen bij Meubelcity een plezierige ervaring wordt.

Wilt u liever niet online betalen? Ook dat is geen enkel probleem. U hoeft in dit geval uw TV meubel pas te betalen op het moment van levering.

De levering van uw meubel
Uw TV meubel zal zorgvuldig verpakt worden geleverd door een externe transporteur. De transporteur zal contact met u opnemen om een exacte leverdatum en tijd met u af te spreken. Zo weet u zeker dat uw TV meubel wordt geleverd op het moment dat het u uitkomt.

Wilt u graag meer informatie over onze TV meubels? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op telefonisch via 035 – 601 57 86 of mail naar info@meubelcity.nl.