Eetkamerstoelen online bestellen bij Meubelcity.nl
Bezorgd
Gratis thuis bezorgd
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Eetkamerstoelen

Prijs

tot

Kleur

Breedte (cm)

Diepte (cm)

Hoogte (cm)

Armhoogte

Materiaal

Draaibaar

Eetkamerstoelen

Stijlvolle en luxe eetkamerstoelen zijn essentieel voor een mooi interieur. Door het ruime assortiment aan stoelen van Meubelcity vindt u een compleet en gevarieerd assortiment op één adres. Bekijk daarom snel onze verschillende stijlen eetkamerstoelen en bestel direct veilig en eenvoudig online.

151 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Uw eetkamerstoelen gratis geleverd
Meubelcity onderscheidt zichzelf door kwalitatieve producten tegen een scherp tarief in combinatie met uitstekende service. Dit betekent voor u dat wij uw stoelen geheel kosteloos bezorgen en dat u 2 jaar CBW-garantie heeft op uw stoelen. Ook kunt u ervoor kiezen uw stoelen pas te betalen bij levering indien dit voor u beter uitkomt.

Nu 40% korting op eetkamerstoelen
Meubelcity geeft u nu 40% korting op eetkamerstoelen. Deze lage prijs kan worden gerealiseerd omdat de meeste stoelen in onze eigen fabriek worden gemaakt. Dit heeft als voordeel dat wij zelf alle kwaliteitscontroles uitvoeren. Ook kunnen wij hierdoor de prijs laag houden. Wat voor eetkamerstoel u ook zoekt: in het assortiment van Meubelcity slaagt u gegarandeerd.

Veilig en makkelijk uw eetkamerstoelen kopen
Het kopen van uw eetkamerstoelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bestel eenvoudig online en betaal vervolgens zoals u zelf wilt. Online betalen gebeurt veilig en makkelijk via iDeal of PayPal. Dit zijn de twee meest betrouwbare methodes om online te betalen. Betaalt u liever niet online? Ook dit is geen probleem bij Meubelcity. In dit geval kunt u ervoor kiezen uw eetkamerstoelen pas te betalen bij aflevering.

Advies op maat
Vindt u het moeilijk om zelf een geschikte keuze te maken in ons assortiment? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te adviseren bij de aankoop van een eetkamerstoel. Meubelcity is op verschillende manieren bereikbaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 035 – 601 57 86. Ook zijn wij bereikbaar via mail (info@meubelcity.nl) of u kunt contact opnemen via de chatfunctie. Voor de chatfunctie kunt u klikken op de rode banner rechts onderin het scherm.