Grenen kloostertafels Leeuwarden

De grenen kloostertafel Leeuwarden stamt uit de middeleeuwen en brengt dus een stukje geschiedenis in uw huis. Deze tafels waren standaard aanwezig in vele kloosters en kastelen. Vandaar dat de kloostertafel ook wel kasteeltafels wordt genoemd. De grenen kloostertafel is vooral de laatste jaren erg populair geworden. De uitstraling is stoer, sfeervol en robuust. Steeds meer keukens en woonkamers zijn voorzien van deze robuuste tafel. Een echte authentieke, stoere eettafel om urenlang aan te zitten. Gewoon om aan te dineren, de krant te lezen, voor het voeren van een goed gesprek of om aan te werken. U vindt grenen kloostertafels in alle soorten en maten, van klein tot groot. Voor elke interieur is er wel een passend model te vinden die aan uw wensen voldoet. Kenmerkend voor deze tafel zijn de robuuste zware kolompoten en een dik tafelblad. Een grenen kloostertafel vindt u in allerlei soorten houtsoorten en met of zonder tussen balk. Een grenen kloostertafel zal door zijn constructie en duurzaam materiaal jarenlang meegaan, u kunt dus optimaal genieten van uw kloostertafel.

Grenen kloostertafels Leeuwarden bij Meubelcity

Bij Meubelcity vindt u de mooiste en beste betaalbare grenen kloostertafels van Nederland. Wij ontwerpen, produceren en importeren kwalitatief en betaalbare grenen kloostertafels in elke stijl. Kortom met deze stoere en robuuste tafel kunt u elke kant op. Bekijk online onze modellen of bezoek onze showroom.

Direct uit voorraad of geheel op maat

De meeste grenen kloostertafels Leeuwarden zijn direct uit voorraad leverbaar. Naast onze voorraad grenen kloostertafels is het ook mogelijk een tafel geheel op maat te laten maken. U kiest dan zelf de maat, houtsoort, behandeling etc. De mogelijkheden zijn eindeloos en naar uw wensen aan te passen. Kiest u voor een kloostertafel afgewerkt met olie ter bescherming van vuil en vlekken of kiest u liever voor een authentieke uitstraling en laat u het hout onbewerkt? Elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling. Wij plaatsen regelmatig nieuwe modellen toe aan onze collectie, dus houdt onze website goed in de gaten.

Een grenen kloostertafel met bijpassende eetkamerstoelen

Een grenen kloostertafel is pas echt af met bijpassende eetkamerstoelen. Bij Meubelcity leveren wij uiteraard vele soorten bijpassende eetkamerstoelen. In onze webshop kunt u ons uitgebreide aanbod stoelen bekijken. Meer weten over de grenen kloostertafels die wij u kunnen aanbieden of bijpassende eetkamerstoelen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze collega’s. Wij staan u graag te woord.

Volg meubelcity op facebook en twitter
Tel     0356015786