Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
5 handige interieur apps

5 handige interieur apps

Ben je toe aan een restyling van je huis? Ga dan niet zomaar aan de slag, maar zoek eerst naar inspiratie. Pinterest kan je al een heel eind op weg helpen, maar met deze apps word je een echte pro in het ontwerpen van een nieuw interieur.

Magicplan

Met deze app maak je een plattegrond van jouw woonkamer (of eetkamer of slaapkamer). Het werkt heel gemakkelijk: de app opent de camera, jij draait langzaam de kamer rond en geeft aan waar de hoeken zijn. Even wachten en de plattegrond van jouw kamer verschijnt vervolgens in de applicatie!

Floorplanner

Met alleen een plattegrond kom je niet ver; je wilt natuurlijk ook bekijken hoe veranderingen aan jouw kamer eruit gaan zien. Deze app helpt je daarbij. Je laadt de plattegrond die je met Magicplan gemaakt hebt in, en brengt vervolgens wijzigingen aan met de Floorplanner-app.

Neybers

Een stoel in de hoek, andere gordijnen of een grote eettafel? Neybers laat je spelen met het interieur, zonder dat je zelf hoeft te schuiven met meubels. Je maakt wederom een foto van de kamer en plaatst - met slechts een tik op je scherm - meubels op de gewenste plaats. Bevalt het resultaat je niet? Dan is die fauteuil zo weer verdwenen!

Hom3decorator

Hom3decorator gaat nog een stap verder. In deze app kan je niet alleen meubels plaatsen, maar is het ook mogelijk om de maten in te voeren. Niet helemaal zeker of dat mooie dressoir in die hoek past? Meubelcity zet de maten van al onze meubels in de productomschrijving, zodat jij met behulp van deze app eenvoudig kunt zien of de maat goed is.

Paint Tester Pro

Ga je all the way en wil je naast nieuwe meubels ook een ander kleurtje op de muur? Met de Paint Tester Pro-app weet je zeker dat je de juiste kleurkeuze maakt. Fotografeer een muur, klik een kleur aan en zie in een oogopslag of dit de kleur is die aan je wensen voldoet. Tip: probeer eens iets geks, misschien staat het leuker dan je dacht!