Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
5 tips om professioneel te decoreren

5 tips om professioneel te decoreren

Het doorbladeren van interieurtijdschriften of meubelcatalogi opent vaak een wereld vol prachtige woonkamers die verrijkt zijn met passende decoraties. Dit zorgt tegelijkertijd voor inspiratie, maar het leidt ook tot het besef dat decoreren een dure aangelegenheid kan zijn. Het kan ook anders. In dit blogbericht geven wij vijf tips om met een beperkt budget als een professional te decoreren.5 tips om professioneel te decoreren

Tip 1: Voeg planten toe

Als er iets is dat een interieur laat leven dan zijn het planten. Planten toevoegen is een makkelijke manier om de ruimte visueel interessanter te maken en op te frissen. U kan ze toevoegen in de hoek van uw woonkamer, de keuken, badkamer of op een koffie- of eettafel. Veel van de planten in tijdschriften of catalogi zijn al verkrijgbaar voor minder dan 40 euro.Niet alleen is een plant stijlvol, maar het helpt ook bij het schoner maken van de lucht en het verbeteren van uw gezondheid. Als u geen groene vingers hebt, kunt u ook kiezen voor planten met weinig onderhoud (of water). Een andere overweging kan zijn dat de plant in kwestie niet giftig is voor uw huisdieren of kinderen.

5 Tips Om Professioneel Te Decoreren
Tip 2: Voeg kunst toe

Kunst kan elke ruimte van uw huis meer geraffineerd maken en het is een leuke manier om uw persoonlijkheid terug te laten komen in uw interieur. Online kunt u vaak prachtige kunstwerken vinden zonder veel geld uit te geven. Een andere manier om de muren op te leuken is het kopen van lijsten waar meerdere foto’s in geplaatst kan worden. Zo kunt u vaak op speelse wijze leuke herinneringen terug laten komen in uw huis.

Tip 3: Voeg accessoires toe

Heeft u een beperkt budget maar wilt u toch een makkelijke manier vinden om uw woning op te frissen? Kleine, betaalbare accessoires zoals decoratieve kussens of een plaid voor op de bank. Het is verbazingwekkend hoe zulke kleine veranderingen de uitstraling van een kamer kunnen veranderen.

5 Tips Om Professioneel Te Decoreren
Tip 4: Voeg kleuren toe

Wat het decoreren betreft is men vaak heel voorzichtig met kleur, maar dat is simpelweg omdat we niet weten waar we moeten beginnen. Veel interieurontwerpers beginnen met een neutrale kleur en voegen daar dan lagen accentkleuren aan toe. De accentkleuren moeten beperkt blijven tot twee kleuren. Zoals hierboven beschreven hoeven deze accessoires niet duur te zijn.

Tip 5: Less is More

Waar het op interieurontwerp aan komt, dan geldt vaak dat minder accessoires een groter effect hebben. U wilt dat er een idee zit achter het interieur en niet dat u maar wat spulletjes hebt gekocht en ze door elkaar hebt gezet. Als u twijfelt, verwijder dan een paar accessoires.