Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
De Lucca collectie en meubelonderhoud

De Lucca collectie en meubelonderhoud

Lucca collectie
De Lucca collectie is een eigentijdse collectie en op ambachtelijke wijze gemaakt van gerecycled teak. Deze stoere en industriële meubelen hebben dikke massief teakhouten bladen en zijn qua design net even anders dan andere vergelijkbare collecties. De Lucca collectie is makkelijk te combineren. Klik hieronder om de Lucca collectie te bekijken.

Bekijk hier de  gehele Lucca collectie

Onderhoud van je meubel
Hout is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om uw houten meubel(en) in topconditie te houden, adviseren wij altijd om meubelen goed te onderhouden. wij hebben meerdere pakketten in ons assortiment. Hieronder een overzicht van de verschillende reinigings- en verzorgingsproducten.

Bekijk hier al onze onderhoudsproducten

Onderhoud Lucca

Wood Cleaner
Dit middel is veilige intensieve reiniger op water- of oliebasis een voor alle (onbehandelde) houtsoorten. Bied optimale bescherming tegen water, olie en vet.

Wood Matt Polish
Dit is een verzorgingsproduct speciaal voor alle matgelakte houtsoorten. Het verwijderd eventuele glimplekken, biedt extra bescherming en frist het meubel op zonder een glanslaag achter te laten.

Natural Wood Sealer
Dit middel is een watergedragen kleurloze impregneerolie voor alle onbehandelde houtsoorten. Biedt optimale bescherming tegen water, olie en vet.

Klik hier voor meer informatie over onderhoud