Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
De voordelen van een leren bankstel

De voordelen van een leren bankstel

U herkent het vast als u ooit bent gaan samenwonen, ooit bent verhuisd of als u uw woonkamer opnieuw heeft ingericht: ‘’welk bankstel moet ik kiezen en waarom?’’ U verzamelt zorgvuldig uw informatie en weegt de voor- en nadelen tegen elkaar af. Hoewel een bankstel een persoonlijke keuze is en de één beter in uw interieur past dan de ander; Meubelcity zet de voordelen van een leren bankstel voor u op een rij.

Duurzaamheid

Hoewel leer over het algemeen een sterk en kwalitatief goed materiaal is, bestaan er verschillen in de kwaliteit van het leer. De kwaliteit wordt onder andere bepaald door de dikte, de soort laag, de manier van kleuren en de manier van afwerking. Vraag uw meubelexpert om informatie over het leer van de bank. Zij kan u adviseren welk leer het beste past bij uw woonsituatie. Voor leer van betere kwaliteit zult u wellicht iets meer betalen, maar daarmee bent u wel verzekerd van een duurzame aankoop. Bovendien geeft het de woonkamer een luxe en moderne uitstraling.

De Voordelen Van Een Leren Bankstel
Het onderhoud

Als u een leren bankstel heeft zijn er een aantal onderhoudspunten om ervoor te zorgen dat de bank zo lang mogelijk meegaat. Ten eerste is leer gevoelig voor zonlicht. Dit komt omdat het kan verkleuren als het langdurig is blootgesteld aan zonlicht. Daarom is het slim om het bankstel buiten het bereik van het zonlicht te plaatsen in de woonkamer. Goede zonwerende gordijnen kunnen hier ook aan bijdragen. Ten tweede is leer gevoelig voor krasjes van huisdieren en riemen. Daarom is het belangrijk om een leren bankstel regelmatig te onderhouden met een reinigingsproduct voor leren bankstellen. Wij adviseren om uw leren bankstel drie maal per jaar te behandelen met een goed reinigingsproduct. Bovendien zorgt de behandeling ervoor dat leer langer meegaat. Tevens voorkomt de behandeling dat leer uitdroogt.

Bovengenoemde punten kunnen redenen zijn waarom u zou kiezen voor een stoffen bankstel, maar wat men wel eens vergeet is dat een stoffen bankstel ook behandeld moet worden. Een bankstel van stof moet eveneens ingespoten worden met een vuil- en vochtwerend reinigingsproduct omdat het gevoelig is voor vlekken. Uw keuze voor een leren bankstel ten opzichte van een stoffen bankstel hoeft dus niet af te hangen van het onderhoud dat een bankstel van leer vraagt.

De Voordelen Van Een Leren Bankstel
De schoonmaak

Het derde grote voordeel van een leren bankstel is de eenvoud van het schoonmaken. Als iemand per ongeluk eten of drinken morst op een leren bankstel is dat makkelijker schoon te maken dan op een stoffen bankstel. Leer is immers eenvoudig af te nemen met een vochtige doek. Super handig natuurlijk als u kleine kinderen heeft.

Kies voor kwaliteit met een leren bankstel

Met een leren bankstel kiest u voor kwaliteit. Een bankstel of een hoekbank: leer is een duurzame keuze. Bij Meubelcity maken we alle leren bankstellen in onze eigen fabriek. Daardoor kunnen we u leren bankstellen aanbieden die beschikken over de juiste dikte, laag en kwaliteit die perfect passen in de woonkamer. Wilt u meer informatie over de leren bankstellen van Meubelcity? Dan kunt u direct contact opnemen via telefoonnummer 035 – 601786. Wilt u een leren bankstel kopen? Neem dan een kijkje in ons assortiment leren bankstellen en hoekbankstellen.

De Voordelen Van Een Leren Bankstel