Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
De woontrends voor 2015

De woontrends voor 2015

Iedere jaarwisseling brengt een hoop veranderingen met zich mee. Om het jaar op een frisse manier van start te laten gaan verandert men vaak het meubilair. Met een aantal kleur-, stijl- en decoratieve aanpassingen kan er al gauw een mooi en vernieuwend resultaat worden geboekt. Ook dit jaar zijn er weer een aantal interessante ontwikkelingen op het gebied van woontrends.

Om de woonkamer nieuw leven in te blazen aan de hand van de laatste interieurtrends, is het belangrijk om te weten wat de trends zijn. Deze trends zijn toepasbaar in de industriële, gezellige woonkamer. Zo wordt er gebruik gemaakt van gouden en groene kleuren, macramé en het stapelen van accessoires. In de hoofdlijnen zijn meubels van oud houd erg populair.

De Woontrends Voor 2015
Goudkleuren

De kleur goud gaat het in 2015 helemaal maken. De goudkleur zorgt er samen met andere metaalkleurige accessoires voor een warme, industriële look in uw huis. Deze tinten zorgt voor een extra positieve sfeer in huis.

Natuurlijk groen

Naast de metaalkleuren zal groen ook een leidende factor worden in de huiskamer. Mooie kamerplanten zijn daarbij echt een must. Door binnenshuis planten neer te zetten oogt de kamer fris, maar toch gezellig. Mocht u geen ruimte hebben voor planten, dan kunt u ook kiezen voor poster of foto’s waarop veel groen is afgebeeld. Wil je liever de hele kamer in jungle stijl inrichten, ga dan voor een groene pastelkleur op de muren. Natuurlijk groen kan ook prima worden gecombineerd met de gouden, industriële meubels en accessoires.

Macramé

Hoe ouderwets het ook klinkt, macramé komt terug. Deze handwerktechniek zorgt ervoor dat u de puntjes op de i kan zetten in uw jungle-achtige, gezellige woning. Bij deze techniek wordt er knopen gemaakt in draden waardoor er patroontjes ontstaan. Alhoewel het erg ouderwets is, kan macramé ervoor zorgen dat je net wat meer sfeer in huis brengt. Naast macramé zijn gewoven manden en tafels erg populair. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een salontafel met daarin gewoven houten manden.

De Woontrends Voor 2015
Stapelen

Een andere tip om wat meer sfeer in huis te brengen is door verschillende accessoires samen te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor meer volume zorgen door kussens of vazen te groeperen. Neem dus bijvoorbeeld een aantal kussens, die u op een bijzettafeltje of een kast opstapelt. Om de industriële look in de kamer te behouden kunt u bijvoorbeeld de kussens samen binden met een touw. Combineer leuke kussens met natuurlijke materialen om zo de natuurlijkheid van de kamer te behouden.

Compact wonen

Zodra de kamer wat voller wordt doordat er kamerplanten en tal van accessoires in de woonkamer komen kan het zijn dat de kamer wat kleiner oogt. Om wat meer ruimte te creëren worden in 2015 kleinere meubels gebruikt. Een comfortabele tweezits bank, gepaard met enkele fauteuils is een ideale combinatie die zorgt voor een compacte, maar ruime woonkamer. Naast de fauteuils kunnen bijzettafels worden neergezet met daarop weer de groene en metaalkleurige accessoires.

De Woontrends Voor 2015
Waar vind ik de juiste meubels voor mijn nieuwe interieur?

In grote lijnen is de basis van het interieur erg belangrijk. Dit interieur bestaat voornamelijk uit salontafels, banken en bijzettafels. Toch is het nog erg lastig om de juiste meubels te vinden. Op www.meubelcity.nl vindt u een ruim aanbod aan meubels. Ook vindt u hier meubels als een dressoir kast van oud hout, een salontafel met gewoven manden en verschillende tweezitsbanken. De gouden- en groene kleuren kunnen daarna samen met de accessoires een plekje krijgen in huis.