Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Dit zegt je interieur over jouw persoonlijkheid

Dit zegt je interieur over jouw persoonlijkheid

Wetenschappers in de Verenigde Staten hebben er al vaak onderzoek naar gedaan: wat zegt iemands interieur over zijn persoonlijkheid? Wanneer je naar de inrichting van een huis kijkt, kan je veel over de eigenaar te weten komen. Ben jij een geordend of chaotisch type? Ontdek of jouw woonstijl aansluit bij je karakter.

Klassiek

Is jouw interieur klassiek ingericht? Grote kans dat je trouw bent aan jezelf. Tradities en familie zijn belangrijk voor je, en in je vrije tijd ben je graag in de natuur. Daarnaast ben je geïnteresseerd in geschiedenis, cultuur en politiek. Je wilt dat je interieur vooral elegantie uitstraalt en hebt het liefst niet te veel poespas in huis.

Meubelcity heeft verschillende meubelprogramma’s ontwikkeld met matchende tafels, kasten en stoelen. De programma’s sluiten aan bij diverse woonstijlen, en daarmee ook bij verschillende persoonlijkheden.

Meubelprogramma dat past bij jou: Aalsmeer.

Dit Zegt Je Interieur Over Jouw Persoonlijkheid
Modern

Georganiseerd en opgeruimd, dat zijn de woorden die bij jou passen. Jij weet de leiding te nemen en kan elke situatie de juiste kant op sturen. Je bent ambitieus en houdt van rust en routine in het leven. Omdat je graag mooie spullen koopt, is de kans groot dat er designitems te vinden zijn in jouw interieur.

Meubelprogramma dat past bij jou: Alkmaar.

Landelijk

Je bent een echt natuurmens en beschikt over groene vingers. Gezelligheid en familie staan bij jou voorop, en daarom besteed je graag veel tijd aan je sociale leven. Krijg je eters? Dan schotel je ze graag een bourgondische maaltijd voor, geserveerd op je mooiste servies.

Meubelprogramma dat past bij jou: Amsterdam.

Scandinavisch

Je vertoont raakvlakken met de persoonlijkheid die bij een modern interieur past, maar warmte en gezelligheid zijn voor jou heel belangrijk. Je bent hartelijk en gastvrij, en hecht veel waarde aan relaties met anderen. Hoewel je best eens wat rond kunt laten slingeren, wil je graag orde in huis.

Meubelprogramma dat past bij jou: Beverwijk.

Bohemian

Plannen en strakke regels volgen laat je liever aan anderen over: jij bent meer een ‘go with the flow’-type. Mensen zien jou als zorgeloos, speels en een vrije geest. Je bent reislustig en creatief, en kan een beetje chaos in huis prima aan.

Meubelprogramma dat past bij jou: Dordrecht.

Herken jij jouw karakter terug in je woonstijl? Bekijk al onze meubelprogramma’s om een stijl te vinden die perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid.