Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Eenvoudig en snel extra opbergruimte creëren

Eenvoudig en snel extra opbergruimte creëren

Veel mensen leiden een druk leven en houden weinig tijd over om op te ruimen. Met een slimme oplossing of een kleine investering creëert u eenvoudig en snel extra opbergruimte zonder de hele kamer om te gooien. Meubelcity geeft u enkele tips hoe u extra opbergruimte creëert in huis.

Gebruik een salontafel

Salontafels zijn perfect om extra opbergruimte te creëren. Dit soort tafels hebben veelal een blad of laden onder het tafelblad waar u extra spullen kwijt kunt. Als u momenteel een tafel heeft zonder laden of een extra blad zult u zich nog verbazen over de opbergruimte die een salontafel biedt. U heeft geen rommelig mandje meer waar de tijdschriften in liggen of een tafel waar de afstandsbedieningen rond zwerven, maar een net opgeruimd geheeld onder tafel.

Eenvoudig En Snel Extra Opbergruimte Creren
Eenvoudig En Snel Extra Opbergruimte Creren

Met de aankoop van een klein dressoir, sidetable of bijzettafeltje kunt u ook eenvoudig extra opbergruimte creëren. Dit soort kleine meubels zijn voordelig te verkrijgen en goed te toe te passen in elk interieur. Er zijn vele design meubels op de markt die een mooie aanvulling kunnen zijn.

Eenvoudig En Snel Extra Opbergruimte Creren
Kies voor hoge kasten

De tweede tip van Meubelcity is om hoge kasten te gebruiken in plaats van lage kasten. Met een hoge kast die reikt tot het plafond creëert u opbergruimte zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte in de kamer. In plaats van meerdere lage kastjes naast elkaar plaatst u uw spulletjes in één hoge kast. U heeft dan opbergruimte in de hoogte in plaats van in de breedte. En opbergruimte creëren met kastjes in de breedte is minder efficiënt.

Eenvoudig En Snel Extra Opbergruimte Creren
Een bed met laden

Soms wordt er niet over nagedacht maar efficiënt gebruik van het bed kan extra opbergruimte bieden. Veel bedden hebben ruimte onder het bed waar u uw spullen kwijt kunt. Maar om het overzicht te bewaren van alle spullen die in de loop der jaren onder het bed verdwijnen, kunt u gebruik maken van laden. Met meerdere laden houdt u het overzicht waar u welke spullen heeft opgeborgen.

De meterkast

De meterkast is bij veel mensen ook een geliefde plek om spullen op te bergen. Hoewel meterkasten soms zo klein zijn dat u er niet eens in kunt staan, kunt u met een slimme oplossing toch voldoende spullen kwijt. Een zogenaamde opbergverdeler is zo’n slimme oplossing. Deze kunt u op een veilige plek ophangen aan de binnenkant van de deur of wand. In een opbergverdeler kunt u bijvoorbeeld uw schoenen, schoonmaakspullen of andere kleine spulletjes kwijt.